עוגיות תמרים מגולגלות מושלמות
עוגיות תמרים הן תמיד מסוג העוגיות שמכינים באופן קבוע ועיניים כמעט עצומות, כי הן אחת…
עוגיות תמרים מגולגלות מושלמות

עוגיות תמרים הן תמיד מסוג העוגיות שמכינים באופן קבוע ועיניים כמעט עצומות, כי הן אחת העוגיות הנדירות שמצליחות לספק מקסימום טעמים במינימום השקעה!
קבלו מתכון לעוגיות תמרים מגולגלות ומושלמות במרקם פריך וחלומי עם מלית תמרים עשירים באגוזים טחונים במתיקות מאוזנת.
מכינים עוגיות אלה במהירות שיא וקלי קלות ומקבלים נשנוש מיידי שאפשר להכין בכל פעם שרוצים למלא את הקופסה הריקה שעל השיש. הכי טעים!
מתכון באדיבות: תמי וטורי
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/תמי -וטורי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של תמי וטורי[/button]
[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
לבצק:
- 5 כוסות קמח תופח
- ½ כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 ביצים
- 2 מרגרינה מומסת
- ⅓ כוס מיץ תפוזים
למילוי:
- 2 קופסאות ממרח תמרים
- ¼ כוס מים רותחים
- אגוזים טחונים
אופן ההכנה
- להכנת הבצק - נלוש את כל החומרים יחד עד התגבשות בצק.
- מחלקים את הבצק לחמישה חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה.
- מורחים על כל חלק מהמילוי (שמערבבים יחד)
- לאחר מריחה, מגלגלים לרולדה.
- עושים חריצים לפני אפיה ומכניסים לאפייה על 160 מעלות עד שמשחים.
- אחרי האפיה חותכים עד הסוף. שומרים בקופסא אטומה.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: עוגיות תמרים
| למה צריך במילוי מים? כך המילוי פחות מתוק, אבל לא חייבים להוסיף אם לא רוצים. |
| אפשר עם מילוי שוקולד? אפשרי גם, יוצא טעים. |
| כמה רולדות יוצא? 5 רולדות. |
| אפשר לשים שמן במקום מרגרינה? אפשר. |
| לאחר ההכנה של הבצק צריך לשים בקירור שעה? ממש לא. ישר להתחיל לעבוד. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

היי,
במה אפשר להחליף את המרגרינה ומה הכמות? שמן? חמאה?
היי עינב, אפשר בחמאה באותה כמות או בשמן כשמרגרינה אחת שווה בערך ל-1/2 כוס שמן. בהצלחה!