| | |

עוגיות תמרים מגולגלות מושלמות

עם מלית תמרים עשירים באגוזים טחונים
בהשראת: תמי וטורי
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
עוגיות תמרים מגולגלות

עוגיות תמרים הן תמיד מסוג העוגיות שמכינים באופן קבוע ועיניים כמעט עצומות, כי הן אחת העוגיות הנדירות שמצליחות לספק מקסימום טעמים במינימום השקעה!

קבלו מתכון לעוגיות תמרים מגולגלות ומושלמות במרקם פריך וחלומי עם מלית תמרים עשירים באגוזים טחונים במתיקות מאוזנת.

מכינים עוגיות אלה במהירות שיא וקלי קלות ומקבלים נשנוש מיידי שאפשר להכין בכל פעם שרוצים למלא את הקופסה הריקה שעל השיש. הכי טעים!

מתכון באדיבות: תמי וטורי

ספר המתכונים של תמי וטורי

עוגיות תמרים מגולגלות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות תמרים מגולגלות

עוגיות תמרים מגולגלות מושלמות

עם מלית תמרים עשירים באגוזים טחונים
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: תמי וטורי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • 5 כוסות קמח תופח
  • ½ כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 2 מרגרינה מומסת
  • כוס מיץ תפוזים

למילוי:

  • 2 קופסאות ממרח תמרים
  • ¼ כוס מים רותחים
  • אגוזים טחונים

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - נלוש את כל החומרים יחד עד התגבשות בצק.
  • מחלקים את הבצק לחמישה חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה.
  • מורחים על כל חלק מהמילוי (שמערבבים יחד)
  • לאחר מריחה, מגלגלים לרולדה.
  • עושים חריצים לפני אפיה ומכניסים לאפייה על 160 מעלות עד שמשחים.
  • אחרי האפיה חותכים עד הסוף. שומרים בקופסא אטומה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות תמרים 

למה צריך במילוי מים?
כך המילוי פחות מתוק, אבל לא חייבים להוסיף אם לא רוצים.
אפשר עם מילוי שוקולד?
אפשרי גם, יוצא טעים.
כמה רולדות יוצא?
5 רולדות.
אפשר לשים שמן במקום מרגרינה?
אפשר.
לאחר ההכנה של הבצק צריך לשים בקירור שעה?
ממש לא. ישר להתחיל לעבוד.
עוגיות תמרים מגולגלות

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי עינב, אפשר בחמאה באותה כמות או בשמן כשמרגרינה אחת שווה בערך ל-1/2 כוס שמן. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?