עוגיות ממולאות תמרים מבצק משגע
במתכון זריז ופשוט להכנה!
מעוגיות סבתא הנוסטלגיות אף פעם לא נמאס, במיוחד כשמכינים בטעם כל כך משגע שאי אפשר להפסיק לזלול!
עוגיות ממולאות תמרים שמכינים בעיניים כמעט עצומות לקבלת בצק פריך וחמאתי במילוי עשיר של תמרים או כל מילוי מושחת אחר שאוהבים.
מתכון זריז ונוח לעבודה שכדאי להכין כל פעם שרוצים למלא את הצנצנת הריקה שעל השיש, רק להיזהר לא לחסל את הכל בבת אחת!
עוגיות ממולאות תמרים שמכינים בעיניים כמעט עצומות לקבלת בצק פריך וחמאתי במילוי עשיר של תמרים או כל מילוי מושחת אחר שאוהבים.
מתכון זריז ונוח לעבודה שכדאי להכין כל פעם שרוצים למלא את הצנצנת הריקה שעל השיש, רק להיזהר לא לחסל את הכל בבת אחת!
מתכון באדיבות: מור כהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
- 1 חבילה מרגרינה (100 גרם )
- 4 כוסות קמח
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
למלית:
- ממרח תמרים / ריבת תות / קינמון ואגוזים / כל מלית אחרת
אופן ההכנה
- מערבבים את הכל יחד היטב. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-4 חלקים, וכל חלק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך שעתיים.
- לאחר מכן, מרדדים את כל חלק של בצק ומורחים ממרח תמרים (או המלית שאוהבים). לאחר מכן מגלגלים ל-4 רולדות ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה.
- עושים חתכים בסכין ואז שמים לאפייה בתנור על 180 מעלות בתכנית טורבו, למשך חצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות ממולאות
מורחים ביצה על הבצק? אין צורך. |
ניתן להמיר את המרגרינה לשמן? לא ניסיתי האמת. |
את מורחת גם תמרים וריבת תות, הכול יחד? כן אבל לא הרבה שלא יהיה מתוק מדי. |
למה מכניסים למקפיא לפני שאופים? ככה יותר קל לחתוך את הבצק, מתייצב חצי שעה ואז חותכים לפני האפיה כי אחר כך זה פריך מאוד ונשבר בעת החיתוך |
מה חושבים על: עוגיות ממולאות
-
- אילנה יורי:
"הכנתי עם תמרים ואגוזים וגם רולדה אחת עם ריבת חלב. מדהים!"
- אילנה יורי:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
פוסט מקורי: עוגיות ממולאות תמרים – מור כהן