|

סהרוני בצק פריך במילוי ריבה וקוקוס

מרקם נדיר עם טעם מושלם
בהשראת: תמי וטורי
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
סהרוני בצק פריך

לפעמים הכי טעים זה הישן והטוב, ואין קלאסי יותר מעוגיות סהרונים משגעות שיעשו לכם את היום!

קבלו מתכון לסהרוני בצק פריך וחלומי המקבלות מרקם נדיר הנמס בפה, ומשודכות למילוי ריבה מפנק עם המון קוקוס עסיסי.

עוגיות קלילות והכי פשוטות להכנה שתמיד ידאגו לשדרג לכם את היום בחווית טעמים אגדית ביותר!

מתכון באדיבות: מלי מאירוב

ספר המתכונים של תמי וטורי

 

סהרוני בצק פריך

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סהרוני בצק פריך

סהרוני בצק פריך במילוי ריבה וקוקוס

מרקם נדיר עם טעם מושלם
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: תמי וטורי

המצרכים

  • 3 ½ כוסות קמח (חצי קילו)
  • 1 ¼ כפיות אבקת אפיה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה (רכה מאוד או מחמאה)
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • כוס שמן

למילוי:

  • ריבה (אפשר גם ממרח שוקולד או תמרים)
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל ואבקת סוכר, מערבבים ואז מוסיפים את החמאה עם חצי כוס מיץ תפוזים ושליש כוס שמן.
  • נלוש היטב לבצק רך ונעים (בידיים), ואז עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות.
  • מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-3 חלקים, מקמחים נייר אפיה ומגלגלים את החלק שעליו אנחנו עובדים בקמח ומרדדים לעיגול דק. לדאוג שיהיה מקומח מתחת לבצק שלא יידבק
  • חותכים את העיגול למשולשים, ושמים בקצה כפית ריבה ומפזרים קוקוס או כפית נוטלה או שחר או ממרח תמרים.
  • מגלגלים מהחלק הרחב של המשולש כלפי החלק הצר.
  • מניחים בתבנית עם נייר אפיה על צד התפר.
  • אופים באפיה רגילה על חום של 175 מעלות למשך בערך 15 דקות.
  • מוציאים ומפזרים אבקת סוכר.

הערות וטיפים

תמונות הכנה:
סהרוני בצק פריך סהרוני בצק פריך
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: סהרוני בצק פריך

איך זה שהריבה לא יצאה?
הריבה יצאה קצת אבל לא נורא. ברגע שמוציאים את התבנית מהתנור מזיזים את העוגיות מעט ואז הריבה שיצאה לא נדבקת לעוגיה.
חייב מיץ תפוזים?
אפשר להחליף במים.

מה חושבים על: סהרוני בצק פריך

סהרוני בצק פריך
נופר אהרון: "שיגעון של בצק וטעם, אין דברים כאלה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי סהרוני בצק פריך אלה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סהרוני בצק פריך – תמי וטורי

Similar Posts

6 Comments

    1. 5 stars
      יש לי הרבה מתכונים לעוגיות מבצק פריך ,הבצק הזה הכי מוצלח טעים נימוח וקצר הרבה מחמאות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?