עוגיות בצק פריך עם שוקולד
רכות ונימוחות!
עוגיות שוקולד פריכות – העוגיות הכי מושלמות לשים בקופסא ולקחת לכל טיול או נסיעה, ואפילו לחלוק עם חברים, אם מצליחים להתאפק ולא לחסל אותם לפני!
עוגיות מבצק פריך, חמאתי, ונוח לעבודה, שמשדרגים במילוי שוקולד משגע וחותכים לעוגיות קטנות ומפנקות.
עוגיות מושלמות עם טעם הכי מאוזן שיש – עשיר בלי מתיקות רבה מדי. טעימה אחת ותמצאו את עצמכם מכינים כל שבת בקביעות!
עוגיות מבצק פריך, חמאתי, ונוח לעבודה, שמשדרגים במילוי שוקולד משגע וחותכים לעוגיות קטנות ומפנקות.
עוגיות מושלמות עם טעם הכי מאוזן שיש – עשיר בלי מתיקות רבה מדי. טעימה אחת ותמצאו את עצמכם מכינים כל שבת בקביעות!
מתכון באדיבות: סילבי אילוז
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
כמות : 6 רולדות
- 1 קילוגרם קמח
- ¾ כוס סוכר
- 2 חלמונים
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס שמן
- 300 גרם מחמאה (חשוב שתהיה רכה וקרה)
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 שקיות אבקת אפייה
- קורט מלח
למילוי:
- נוטלה / ממרח תמרים / ריבה עם קוקוס
אופן ההכנה
- נתחיל בלישה בקערה של המחמאה, חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, סוכר, וסוכר וניל. מתחילים להפעיל את המיקסר ומיד מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, וקורט מלח.
- מערבבים כשתי דקות עד איחוד החמורים. לא ללוש הרבה כי להבטיח פריכות.
- מורחים את המלית ומגלגלים לרולדה.
- מחממים תנור על 170 מעלות. חותכים חריצים לא עד הסוף ואז שמים לאפייה למשך חצי שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות בצק פריך
הבצק יוצא שומני? בכלל לא. |
אפשר להשתמש בחלבונים? לא במתכון זה, אפשר להכין איתם משהו אחר. |
אפשר משהו אחר במקום תפוזים? אפשר מים או חלב. |
לא נותנים לבצק לנוח? אין צורך! |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
הכנתי את העוגיות בדיוק לפי ההוראות ועם כמויות מדויקות ויצא קטסטרופה.קודם כל לא רשום לכמה חלקים לחלק את הבצק, חילקתי ל 4
לא ניתן לרדד את הבצק, הוא נשבר, אחרי שהצלחתי לרדד על נייר פרגמנט וגילגלתי עם הנייר. אפיתי 30 דקות, 25 לא מספיק.
כמו שאמרתי יצא קטסטרופה.
נותנת ☆ אחד בקושי.
היי מרגלית,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון הזה. נשמח להציע לך אפשרויות נוספות לבחירתך:
מתכון של תיקי שילו
מתכון של יוכבד אלקסלסי
מתכון של גילה מוגמי
בהצלחה 🙂
מהמם
שמחים שאהבת שלמה! אתה תמיד מוזמן לשתף בתמונות או במילים איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו שכולם יתרשמו >> https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/