| | |

עוגת גבינה שתמיד מצליחה

אוורירית ויפיפיה!
בהשראת: שרה שבבו
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
עוגת גבינה שתמיד מצליחה
תפרגנו לעוגה המיוחדת והמופלאה הזו שקוראת תיגר על כל העוגות האחרות!
עוגת גבינה אוורירית ויפהפיה בטעם נדיר ומיוחד המתקבל מתחתית פריכה עם מלית גבינה עשירה ורכה, בשילוב קצפת עננית מושחתת מעל.
עוגה מדהימה שתמיד מניבה הצלחה ואף פעם לא צונחת, עם מראה כל כך מהמם שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה.

מתכון באדיבות: שרה שבבו

ספר המתכונים של שרה שבבו

עוגת גבינה שתמיד מצליחה
צילום: שרה שבבו

עוגת גבינה שתמיד מצליחה

עוגת גבינה שתמיד מצליחה

אוורירית ויפיפיה!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה שבבו

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית 24

המצרכים

לתחתית:

  • 1 כוס קמח
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שקדים פרוסים או אגוזים קצוצים (או כל סוג אגוזים שאוהבים - אפשר גם לוותר)
  • 100 גרם חמאה מומסת

שכבת גבינה:

  • 6 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור

לציפוי:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מתחילים בבסיס - מערבבים את כל המצרכים יחד ומשטחים בתבנית העטופה בנייר אפייה. אופים במשך 10 דקות על 160 מעלות טורבו.
  • עוברים לשכבת הגבינה - מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
  • בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם שאר המצרכים ואז מאחדים את התערובות בתנועת קיפול.
  • שופכים את המלית על הבסיס האפוי ואופים למשך 50 דקות על 170 מעלות.
    עוגת גבינה תבנית
  • מכינים את הציפוי - מקציפים את החומרים לקרם יציב ומזלפים על העוגה לאחר שהיא התקררה.
  • אין צורך לשים תבנית מים באפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה  

אפשר תמונה לתבנית?
בבקשה תמונה.
אפשר לשים שקדים טחונים?
אם את שמה שקדים טחונים תפחיתי מכמות הקמח… להמיר חצי כוס קמח בחצי כוס שקדים טחונים. או לוותר לגמרי.

 


מה חושבים על: עוג.ת גבינה אפויה 

    1. אופרה סבג:
      "גם אני הכנתי אותה טעימה מאוד"
    2. ליזי ברכה:
      "הכי יפה!"
עוגת גבינה שתמיד מצליחה
צילום: אופרה סבג

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר


הפוסט המקורי: עוגת גבינה שתמיד מצליחה – שרה שבבו

Similar Posts

13 Comments

  1. היי,
    אחרי 50 ד העוגה עדיין רוטטת, איך אני יודעת מתי היא מוכנה?
    פעם ראשונה שאני מכינה עוגת גבינה כזאת.
    תודה

  2. שלום בקשר לעוגת הגבינה,למי שאין תנור טורבו אופים רגיל? וגם בתמונה של העוגה לא נראה שהתבנית מצופה בניר כסף,יש רק מבפנים ניר אפיה

    1. היי פני, אם אין טורבו אז אפשר ברגיל, וגם לשים לב שטורבו זה רק לתחתית, את העוגה עצמה אופים רגיל בכל מקרה. ויש צורך רק בנייר אפייה בפנים כמו בתמונה כאן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?