עוגיות ריבה של פעם
מתוקות, פריכות ובצורה יפהפיה!
אין על העוגיות הפשוטות והנוסטלגיות שמחזירים אותנו לימי הילדות עם כל ביס קטן ומתוק.
עוגיות ריבה של פעם – עוגיות מתוקות ופריכות מבצק חמאתי שמכינים בצורה מהממת של פרחים וממלאים בריבה מפנקת.
מכינים בזריזות וקלות ומקבלים תוצאה מענגת שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה. מי צריך יותר?
עוגיות ריבה של פעם – עוגיות מתוקות ופריכות מבצק חמאתי שמכינים בצורה מהממת של פרחים וממלאים בריבה מפנקת.
מכינים בזריזות וקלות ומקבלים תוצאה מענגת שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה. מי צריך יותר?
מתכון באדיבות: העוגיות של רינתוש
ספר המתכונים של העוגיות של רינתוש
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 מחמאה
- 4 כפות מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח.
- 1 אבקת אפייה
- ½ כוס סוכר.
- אבקת סוכר (לפיזור אחרי אפייה)
אופן ההכנה
- נערבב את כל החומרים יחד עד שמקבלים בצק נעים
- מקררים את הבצק לשעה ואז קורצים צורות (אפשר גם לפתוח לעלה ולמלא בממרח שוקולד)
- מגלגלים לרולדה וחותכים חריצים לא עד הסוף.
- אופים בתנור מחומם על 170 מעלות עד להזהבה
- מצננים ומפזרים אבקת סוכר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות ריבה
רק 2 כוסות קמח למחמאה שלמה? כן 2 כוסות קמח,מקמחים בזמן הרידוד,ואז הקמח נבלע בבצק. |
לא צריך ביצים? לא צריך. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
.רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגיות ריבה של פעם – העוגיות של רינתוש