אחת העוגיות הכי טעימות במטבח המזרחי חוזרת בגרסה משודרגת וטעימה יותר מתמיד!
עוגיות יו יו מטוגנות מבצק מוצלח שמניב תוצאות רכות ואווריריות, עם פיזור קוקוס מעל לקבלת טעם נדיר במיוחד.
הכי מושלם להכין עוגיות אלה לחנוכה הקרב במקום הסופגניות השגרתיות של החג, ואז רק נותר לקצור מחמאות!
מתכון באדיבות: הילה סמוכה רשתי
ספר המתכונים של הילה סמוכה רשתי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס אוניברסלית 240 מ"ל
המצרכים
כמות: 35 יחידות (44 גרם)
לבצק:
- 4 כוסות קמח לבן (620 גרם)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 3 ביצים L
- ¾ כוס סוכר
- ⅓ כוס תפוזים או חלב
- ⅓ כוס שמן קנולה
- ½ כפית תמצית וניל
- שמן לטיגון
לסירופ סוכר:
- 1 ½ כוסות סוכר
- 1 כוס מים
- 1 כפית מיץ לימון סחוט טרי
ציפוי קוקוס:
- 1 כוס קוקוס טחון (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- נלוש ביחד את כל מצרכי הבצק לפי הסדר, עד שמקבלים בצק מאוד נעים, שמנוני, ולא דביק. נותנים לו מנוחה של חצי שעה
- לקרוץ מהבצק עיגולים ולפתוח חור באמצע בעזרת היד (צורת גלגל).
- נטגן בשמן חם (כ-3 ס"מ מגובה הסיר - זה לא חייב להיות שמן עמוק מכיוון שבמילא היו יו צף) אבל לא רותח למשך כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
להכנת סירופ הסוכר:
- נבשל את הסוכר, מים, ומיץ לימון יחד למשך 7 דקות, ואז נצנן לטמפרטורת החדר.
- לטבול בסירופ הסוכר ולגלגל בקוקוס.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: עוגיות יו יו קוקוס
כמה זמן זה נשאר טרי בחוץ בקופסא סגורה? יומיים בחוץ, יותר מזה- במקרר. |

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגיות יו יו קוקוס – הילה סמוכה רשתי ועינת חנניה