לביבות כרישה עם תפו"א (פרסה)

קריספיות מושלמת עם טעם נדיר
בהשראת: דורית אלישע
ציון 4.80 על ידי 10 דירוגים
לביבות כרישה

אין חנוכה חגיגי יותר מחנוכה של לביבות עדינות וטעימות שתמיד מושלמים לאורחים, לילדים, וסתם לכל ארוחה!

קבלו מתכון ללביבות כרישה או פרסה נדירות המשלבות טעמים של פרסה ותפוחי אדמה, בקריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת בפנים, וטעם עוד יותר.

לביבות קלילות והכי קלות להכנה שישדרגו לכם את היום בטעמים מענגים וישאירו את כל המשפחה רעבים לעוד ועוד!

מתכון באדיבות: דורית אלישע

ספר המתכונים של דורית אלישע

 

לביבות כרישה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

לביבות כרישה

לביבות כרישה עם תפו"א (פרסה)

קריספיות מושלמת עם טעם נדיר
ציון 4.80 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית אלישע

המצרכים

  • 2 גבעול פרסה
  • 2 תפו"א
  • 2 ביצים
  • 2-3 כפות קמח מצה
  • ½ כוס שמן קנולה (לטיגון)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את הפרסה החתוכה ומרתיחים במים למשך 10 דקות.
  • לאחר מכן קוצצים דק.
  • מבשלים את התפו"א עם הקליפה בישול מלא ואז מקלפים ומועכים ומוסיפים את הפרסה.
  • מוסיפים את הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצרים קציצות ומטגנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי לביבות כרישה אלו? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לביבות כרישה – דורית אלישע

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?