|

עוגת וניל מנומרת

במרקם מנחם ומראה מהמם!
בהשראת: כרמלה כרמלה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
אם יש עוגה שאף אחד לא יכול להסיט את העיניים ממנה, זו עוגה מנומרת ומרהיבה שאף פעם לא נמאס ממנה!
עוגת וניל מנומרת מכל הצדדים ומיוחדת, בהכנה יצירתית וכיפית שתמיד מניבה תוצאה מוצלחת, עשירה, וטעימה ברמות.
עם מרקם כזה מנחם, ועננים שוקולדיים שתמיד גונבים את ההצגה, אף אחד לא יכול לעמוד בפני עוגה זו!

מתכון באדיבות: כרמלה כרמלה

ספר המתכונים של כרמלה כרמלה

 עוגת וניל מנומרת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת וניל מנומרת

במרקם מנחם ומראה מהמם!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: כרמלה כרמלה

ציוד

תבנית: תבנית 22 משומנת עם מרגרינה
כוס: כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 נטורינה (רכה של שמרית)
  • כוס סוכר
  • 5 חלמונים
  • כף תמצית וניל
  • קורט מלח.
  • 3 1/2 כוסות קמח
  • 1 1/2 שקיות א.אפיה. (מערבבים עם הקמח)
  • 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
  • 5 חלבונים
  • ½ כוס סוכר
  • קקאו

אופן ההכנה

  • מכניסים לקערה גדולה את הטורינה, כוס סוכר, חלמונים, תמצית וניל, ומלח. בוחשים עד שמתקבלת תערובת קרמית
  • לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח שמעורבב עם אבקת אפייה, ומיץ התפוזים. וממשיכים לבחוש עד שמקבלים תערובת חלקה
  • מקציפים לקצף גמיש 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה.
  • מוסיפים את הקצף לתערובת בתנועות קיפול/עטיפה.
  • כעת לוקחים 4 כפות מהתערובת הלבנה לקערה קטנה ראשונה, ומוסיפים קקאו. מערבבים לקבלת צבע חום, ואז מעבירים לשקית זילוף
  • לוקחים שוב פעם 3 כפות מהתערובת הלבנה ומוסיפים לקערה קטנה שנייה, מוסיפים קקאו עד לקבלת צבע חום כהה כהה, ואז מעבירים לשקית זילוף.
  • משמנים את התבנית עם מרגרינה. משאירים את התערובת שנמצאות בשקיות הזילוף בשביל לזלף על העוגה לפני הכנסתה לתנור.
  • מזלפים בדפנות התבנית עגולים חום בהיר, ומסביבם מזלפים מהתערובת הכהה כהה, וכך להמשיך לזלף גם על תחתית התבנית.
  • יוצקים את התערובת הלבנה לתוך התבנית, ומעליה יוצרים עיגולים כמו קודם (בצבעי נמר)
    עוגת וניל מנומרת
  • בתחילת ההכנה, להטיח את התבנית פעמיים על השיש. ,ולאפות בחום 170 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
PHOTO
 


שאלות נפוצות: עוגת וניל מנומרת 

מה זה נטורינה?
תחליף  למרגרינה על בסיס קוקוס. כזה.
אפשר במקום נטורינה שמן?
אפשר אך המרקם יוצא שונה.

עוגת וניל מנומרת

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר


הפוסט המקורי: עוגת וניל מנומרת – כרמלה כרמלה

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?