סברינה בחושה ב-5 דקות
ללא שמרים ובקלי קלות!
אם תמיד חלמתם על קינוח שיגרום לאורחים להיאנח מתענוג, אבל לא היה לכם זמן להשקיע, אז הגיע הזמן להגשים לכם את החלומות!
עוגת סברינה בחושה עם טעם עשיר מהמון ריבת תות, קרם גבינה וניל מפנק במיוחד, וסירופ סוכר מתוק ברמות הספוג לתוך העוגה.
ויודעים מה הכי טוב בעוגה זו? ללא שמרים וללא בלגן, לא יותר מ-5 דקות ויש לכם אותה מוכנה בתנור ומוכנה להרשים!
עוגת סברינה בחושה עם טעם עשיר מהמון ריבת תות, קרם גבינה וניל מפנק במיוחד, וסירופ סוכר מתוק ברמות הספוג לתוך העוגה.
ויודעים מה הכי טוב בעוגה זו? ללא שמרים וללא בלגן, לא יותר מ-5 דקות ויש לכם אותה מוכנה בתנור ומוכנה להרשים!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית: תבנית 24
המצרכים
- 3 ביצים L
- ½ כוס סוכר
- 2 כפות שמן
- 1 ½ מיכל יוגורט טבעי (200 גרם)
- 1 ¼ כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
לסירופ: להביא לרתיחה
- 1 ¼ כוס מים
- ½ בקבוק רום
- 2 סוכר וניל
- ½ כוס סוכר
ציפוי:
- 3 כפות ריבת תות או קונפיטורה
לקרם:
- 1 שמנת מתוקה
- 3/4 כוס חלב
- 1 פודינג וניל
- 1 כף מחית וניל (מוסיף המון)
- 1 מיכל קרם צ'יז או נפוליאון
אופן ההכנה
- מערבבים הכל ביחד עם מטרפה ידנית ללא מיקסר.
- אחרי ערבוב משמנים את התבנית, שופכים את הבלילה ושמים לאפייה על 160 מעלות עד להזהבה
- איך שמוציאים לשפוך כוס מי ברז, ואז את הסירופ. אל דאגה הכל נספג.
- כשהעוגה מתקררת, מורחים 3 כפות ריבת תות או קונפיטורה מעל. (לריבה להוסיף 2 כפות מים רותחים ולערבב כך אפשר למרוח בקלות).
- לאחר הכל, מורחים מעל את הקרם.
להכנת הקרם:
- מקציפים את השמנת, חלב, ופודינג יחד, ואז מוסיפים את הגבינה. מורחים מעל העוגה ומקשטים כמו שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחיםמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: סברינה בחושה ב-5 דקות – חני קונאשוילי
מעולה וקל להכנה
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
שלום,
האם ניתן להכין את בסיס העוגה מקמח ללא גלוטן? במידה וכן, באיזה קמח ומהן הכמויות?
בתודה מראש,
נעמי
היי נעמי, יש לנו כמה מתכונים שמשתמשים בתחליפי קמח כשרים לפסח אך למיטב ידיעתנו הם עדיין מכילים גלוטן. בבקשה מתכון מהרשת שימצא חן בעיניך. בהצלחה!
שלום רב,
אני רוצה להכין את הסברינה שלך. מז זה 1 כף מחית וניל? למה הכוונה?
תודה מראש, אליס
מחית וניל מכילה סוכר, תמצית וניל וגרגרי וניל.במרקם סמיך, היא משומשת להעשרת טעם הוניל בכל מיני עוגות וקינוחים וניתן להשיגה בחנויות המתמחות במוצרי אפייה. אם אין אז להחליף בכפית תמצית וניל או שאפשר גם להשמיט.