|

עוגת גבינה קלאסית גבוהה

אוורירית ורכה!
בהשראת: דיקלה מרציאנו
עדיין אין דירוגים
עוגת גבינה קלאסית גבוהה
אין עוגה מושלמת, מפנקת, ומזינה יותר מעוגת גבינה קלאסית וקלה עם אינסוף אפשרויות ציפוי.
עוגה אפויה, קלאסית וגבוהה עם תחתית פריכה של ביסקוויטים טחונים שמשדכים עם שכבת גבינה עשירה ומנחמת במיוחד.
עוגה קלה להכנה שתמיד מניבה תוצאה מוצלחת, רכה, ואוורירית. עוגת שאין מתאים ממנה לשיפור מצב הרוח ברמות!

מתכון באדיבות: דיקלה מרציאנו

ספר המתכונים של @@

עוגת גבינה קלאסית גבוהה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה קלאסית גבוהה

עוגת גבינה קלאסית גבוהה

אוורירית ורכה!
עדיין אין דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: דיקלה מרציאנו

ציוד

תבנית: תבנית בגודל 24 או רינג.

המצרכים

תחתית ( לא חובה)

  • 6 ביצים
  • כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות פודינג וניל
  • מעט תמצית וניל איכותית
  • כל בצק פריך אפוי (או 150 גרם ביסקוויטים טחונים)
  • 100 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים - מקציפים את הלבנים עם הסוכר, את הסוכר שמים בבת אחת ונקציף לקצף לבן רך אבל לא נוזלי
  • בקערה נפרדת, נערבב במטרפה היטב את הגבינות, חלמונים, קורנפלור, ופודינג וניל, עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • נקפל ב-3 פעמים את הקצף הלבן פנימה
  • שמים לאפייה על 150 מעלות עם סיר מים בתחתית התנור (לחילופין אפשר לעטוף היטב את התבנית/ רינג ולהכניס אותו לקערת מים). לשמן היטב את התבנית רינג בחמאה.
  • אופים למשך שעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה אבל לא לגמרי. אפייה איטית נותנת תוצאה טובה שלא נופלת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מה חושבים על: עוגת גבינה קלאסית

    1. אביב אבראס:
      "נראה מעולה"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

הפוסט המקורי: עוגת גב.ינה גבוהה – דיקלה מרציאנו

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements