Advertisements
| | |

פסטה שמנת מוקרמת עם תרד וערמונים

היום מפנקים את המשפחה עם מנת פסטה שמנת מהממת - פסטה מוקרמת נהדרת בטעם מושלם ומראה מגרה!
בהשראת: יפה וקס ברקו
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
פסטה שמנת
Advertisements

מכל רטבי הפסטה שיש בעולם  – ויש מלאאא – נראה לנו הפסטה הכי מפנקת, טעימה ואהובה היא פסטה שמנת. מנה כזו מנחמת שכולם אוהבים ומפנקת בעושר טעמים רך וסמיך.

עם המתכון המנצח שלנו של פסטה שמנת – החגיגה בכלל תהיה מושלמת כי כאן היא מגיעה בגרסה של פסטה מוקרמת עם תרד וערמונים בהכנה קלילה ביותר שתשמח את כל בני המשפחה.

אז מה יש לנו כאן במנת פסטה ברוטב שמנת מהממת? עניבות פסטה רכות רכות שמעליהן נוטף רוטב הורס ועשיר המשלב בשלמות שמנת ענוגה וסמיכה, תיבול מדויק, תרד מלא עסיסיות וערמונים מלאי טעם אגוזי עמוק ועשיר.. מגרה, אה?

ספר המתכונים של יפה וקס ברקו

פסטה שמנת
צילום: יפה וקס ברקו
 

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: פסטה מוקרמת

  • מכל רטבי הפסטה שיש בעולם פסטה שמנת היא הכי מפנקת, טעימה ואהובה
  • פסטה מוקרמת בשילוב מושלם של שמנת ענוגה, תיבול מדויק, תרד מלא עסיסיות וערמונים מלאי טעם אגוזי עמוק ועשיר
  • קל לפנק את המשפחה עם מנת פסטה שמנת מהממת
שורה תחתונה: כי יש (ש)מנות שאין להן תחליף…

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים פסטה ערמונים? שלב אחרי שלב:

 

פסטה שמנת
צילום: יפה וקס ברקו
פסטה שמנת
צילום: יפה וקס ברקו
פסטה שמנת
צילום: יפה וקס ברקו
פסטה שמנת

פסטה שמנת מוקרמת עם תרד וערמונים

היום מפנקים את המשפחה עם מנת פסטה שמנת מהממת - פסטה מוקרמת נהדרת בטעם מושלם ומראה מגרה!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: יפה וקס ברקו
Advertisements

המצרכים

  • מלח
  • 2 כפות שמן
  • חבילת פסטה "פארפלה" (עניבה/פרפר)
  • 100 גרם ערמונים קלופים וקצוצים
  • 40 גרם תרד שטוף וקצוץ
  • 50 גרם חמאה
  • מיכל שמנת לבישול (16%)
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 5 שיני שום קצוצים
  • 1 בצל קצוץ
  • כפית אבקת מרק עוף
  • קורט סוכר
Advertisements

אופן ההכנה

  • נרתיח בסיר מים עם כפית מלח ו-2 כפות שמן, כשהמים מגיעים לרתיחה נשפוך לתוכם את הפסטה ונבשל כ-15-20 דקות. נסנן, נשטוף ונשמן קצת כדי שהפסטה לא תתייבש.
  • להכנת הרוטב נמיס במחבת חמאה ונוסיף את הבצל והשום. נערבב כ-2 דקות ונוסיף את שמנת הבישול. נביא לרתיחה, נוסיף את התבלינים, נערבב ונבשל 5 דקות.
  • נוסיף את התרד והערמונים, נערבב ונבשל כ-3-4 דקות. נוסיף את הסוכר, נבשל דקה נוספת, נשפוך את הרוטב על הפסטה ונערבב היטב.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements