| |

חטיף שוקולד קצפת ואוראו!

בכלום עבודה!
בהשראת: ליאת בששי
עדיין אין דירוגים
חטיף שוקולד קצפת ואוראו
אם אתם מצפים אורחים ומחפשים להרשים, אז הכי כדאי להכין קינוח שוקולד שכולם יאהבו

חטיף שוקולד לבן חמוד וקטנטן שמשגע את כל מי שטועם. מורכב משתי שכבות שוקולד לבן ומפנק, עם מילוי קצפתי וענני.
קינוח פשוט וזריז שמכינים בכלום עבודה לקבלת כל הטעם, ואז רק מחכים שכולם ירעיפו עליכם מחמאות!
מתכון באדיבות: ליאת ביצ׳צ׳י

ספר המתכונים של ליאת ביצ׳צ׳י

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חטיף שוקולד קצפת ואוראו  

חטיף שוקולד קצפת ואוראו

חטיף שוקולד קצפת ואוראו!

בכלום עבודה!
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת בששי

ציוד

תבנית: תבנית סיליקון בצורה שתרצו

המצרכים

  • 2 חבילות שוקולד לבן (עוד קצת)
  • שמן
  • קצת אוראו

קצפת:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 סוכר וניל.

אופן ההכנה

  • נמיס 2 חבילות שוקולד לבן עם טיפה שמן במיקרו
  • נמרח שכבת שוקולד בתבנית סיליקון (איזה צורה שרוצים), ואז מכניסים למקפיא שיתקשה
  • אחרי חצי שעה, להוציא מהמקפיא ונמרח שכבה שניה של שוקולד ושוב למקפיא.
  • מכינים קצפת וממלאים על שכבת השוקולד, מפזרים חתיכות אוראו ועוד קצפת מעל
  • נמיס שוב שוקולד נשפוך מעל לסגירה.
  • שמים במקפיא לכמה שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חטיף שוקולד קצפת ואוראו

שומרים במקפיא או במקרר?
במקפיא כי היא מקבלת הרגשה של מגנום.

איך מורחים את השוקולד הלבן במברשת? איך מורחים בצדדים?
כן במברשת כמו שאת מברישה ביצה מעל מאפים.

איך עשית את הצורה?
זו תבנית סילקון שמגיעה בצורה הזו.

כמה זמן חיממת את השוקולד?
עד המסה, כל 30 שניות עצרתי לערבב כדי שהשוקולד לא ישרף.

חטיף שוקולד קצפת ואוראו

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

2 Comments

  1. שלום,
    תודה על המתכונים המדהימיםםםםםםםםם,
    רציתי לשאול,
    אם אני רוצה להכין בתבנית סיליקון מוס יציב (פרווה)
    בסגנון של המראה הזה (התבנית קצת שונה)
    אולי גנאש מוקצף או משהו כזה,
    העיקר מראה רך של מוס,
    יש משהו כזה? אשמח ממששששששששש!!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?