|
עוגת גבינה ונוטלה – הכי קלה להכנה, הכי מהירה והכי טעימה!
קרדיט לאתר nigella
תורגם ע״י צוות האתר.
עוגת גבינה ונוטלה
מצרכים :
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 75 גרם חמאה לא מלוחה רכה
  • 400 גרם שוקולד נוטלה בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם אגוזי לוז קצוצים קלויים
  • 500 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
  • 60 גרם אבקת סוכר מנופה


אופן הכנה:

1. מרסקים ביסקוויטים במעבד מזון, מוסיפים את החמאה ו- 15 גרם של נוטלה, ממשיכים לעבד עד שמתקבל גוש של בצק אחיד. מוסיפים 25 גרם (3 כפות) של אגוזי לוז ממשיך לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
2. מעבירים את תערובת הפירורים לתבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ ומהדקים היטב באמצעות הידיים לשכבה אחידה. מצננים במקרר.
3. מקציפים את גבינת השמנת עם אבקת סוכר עד שהתערובת חלקה ואז מוסיפים את הנוטלה שנותרה לתערובת גבינת השמנת, וממשיכים להקציף עד שהכל משולב.

4. מוציאים את בסיס העוגה מהמקרר ובזהירות יוצקים את תערובת הנוטלה והשמנת על גבי בסיס העוגה. מפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים שנותרו על גבי שכבת הנוטלה ומחזירים את התבנית למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך לילה שלם. מגישים ישר מהמקרר כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר.

 
הנה סרטון מלא לאופן ההכנה לעוגת גבינת נוטלה ללא אפייה:

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *