Advertisements
|

קונוסים מבצק עלים – קינוח קיצי ומיוחד בטעם משגע שיטריף את כל מי שטועם. טילונים שמרכיבים בכלום מאמץ מבצק עלים המפודר באבקת סוכר, שממלאים בקרם שמנתי ומלטף המשדרג את הטעם ברמות. קינוח מרשים לכל אירוע שמתחסל בקלות!

 

מתכון באדיבות: הגר דהן – קרדיט על שיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: קונוסים משגעים מבצק עלים במילוי קצפת 

מצרכים 

בצק עלים מעדנות
אבקת סוכר

לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
כוס חלב


אופן הכנה 

  • נפשיר בצק עלים של מעדנות
  • נחתוך אותו לרוחב של הבצק שורה של 3 ס"מ בערך
  • נדביק לקונוס מלמטה למעלה נאפה על חום 190 מעלות בערך 20 דקות.
  • נוציא מהתנור ולאחר 5 דקות.נפריד אותם מהקונוס וכשזה מתקרר.
  • מכינים את הקרם וממלאים.
Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: מאיפה משיגים קונוסים?
תשובה: חנות חד פעמי,אפיה,סטוק,פוקס הום. בבקשה תמונה.

שאלה: בכמה בצק השתמשת פה? כמה חבילות?
תשובה: יצא כמעט 30.

שאלה: האם יש צורך לרדד את הבצק?
תשובה: לא.

שאלה: והאם יש צורך לשמן את הקונוס למנוע דביקות?
תשובה:  אין צורך לשמן.

שאלה: למרות שאני משמנת את הקונוס הם נתקעים לי, איך מחלצים?
תשובה: בלי לשמן ושהם עדיין חמים תסובבי עדין.

שאלה: במקרר הבצק הופך להיות מושי?
תשובה: כן  אחרי יום הוא פחות קריספי.

 
קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:

קונוסים מבצק עלים במילוי קצפת

Advertisements

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements