מתכונים לשבועותעוגותעוגות גבינהעוגות ללא אפייהעוגות פירותעוגות קלות להכנה

עוגת גבינה קרה בציפוי אוכמניות

גם לאוהבי פירות היער וגם למי שפחות מתחבר, עוגה זו תרשים את כולם. עוגת גבינה ואוכמניות טעימה בטירוף שהכי מתאימה לשבועות. מכינים מבסיס עוגת טורט אהובה ומעליה שכבה נדיבה של גבינה רכה ומלטפת, משדכים עם ציפוי מטריף של ג’ל אוכמניות שהופך את העוגה לשלמות. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: אביבית ג’ורי סמרה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה קרה בציפוי אוכמניות

מצרכים

 תבנית: תבנית קפיצית עגולה מספר 28 או בתבנית מרובעת

ביצים
סוכר
שמן
קמח תופח אסם
שמנת מתוקה
שקית סוכר וניל
חלב
אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה
שקית ג’לטין
2 חפיסות ג’לי תות או פטל של אסם
4 כפות מחית אוכמניות של פוליבה

אופן הכנה

  • לטורט: 3 ביצים נקציף עם 3/4 כוס סוכר יחד לקצף תפוח ובהיר בערך 7 דקות ואז ננמיך את המיקסר ונוסיף חצי כוס שמן כוס מים ו-2 כוסות קמח אוסם, נאפה בתבנית קפיצית עגולה מספר 28 או בתבנית מרובעת בחום 180 מעלות בערך 20 דקות ואז ניתן לעוגה להתקרר.
  • למוס הגבינה: נקציף 2 שמנת מתוקה (500 מ”ל), שקית אחת של סוכר וניל, חצי כוס סוכר, חצי כוס חלב, וחבילה אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב, ונקפל לקרם 500 גרם גבינה לבנה בכוס נשים שקית ג’לטין אחת עם 3/4 כוס מים רותחים, נערבב היטב ונוסיף עם מסננת שלא יהיו גושים לקרם הגבינה. נקפל היטב אל קרם הגבינה ונשפוך את הקרם על הטורט. ניתן להכניס למקפיא לפני הג’לי אוכמניות.
  • לג’לי אוכמניות: נכין 2 חפיסות ג’לי תות או פטל של אוסם לפי הוראות ההכנה באריזה, נוסיף 4 כפות של מחית אוכמניות של פוליבה ונערבב היטב, נשפוך על מוס הגבינה ונקרר היטב

שאלות ותשובות

שאלה: מה זה מחית של פוליבה ואיפה ניתן למצוא?
תשובה: זה מלית לעוגות וקינוחים נימצא תמיד במדף של המוצרי אפייה בסופר זה מגיע בקופסא אפשר גם של חברות אחרות או קונפיטורה אוכמניות 778. 

שאלה: אפשר להכין בקמח רגיל בתוספת אבקת אפיה ?
תשובה: כן ברור תשימי חצי שקית אבקת אפייה עם השתי כוסות קמח.

שאלה: אפשר בלי הטורט?
תשובה: לפי דעתי כן כי זה יציב כי יש את הג’לטין אבל אפשר להרטיב ביסקוטים זה יוצא מעולה וקל יותר. 

שאלה: 3/4 מים לגלטין זה המון לא ? גם גלטין בד”כ סה עם מים קרים ואז ממיסים במיקרו
תשובה: לא הרבה בכלל ממיסים שקית אחת של ג’לטין במים הרותחים מערבבים היטב ושופכים לתוך הגבינה דרך מסננת שלא יהיו גושים מקפלים היטב עם הגבינה שיהיה אחיד. 

שאלה: 2 שמנת של 250 ?
תשובה: כן.

שאלה: איך היא תצא פרווה לדעתך?
תשובה: זאת עוגת גבינה אבל אם את רוצה פרווה להקציף 2 שמנת צימחית של השף הלבן במקום השמנת מתוקה חבילה אינסטנט פודינג וניל ושקית גלטין להמיס בחצי כוס מים רתוחים.

שאלה: שופכים את האוכמניות שזה חם? ולתת לעוגה לפני להיות במקרר?
תשובה: העוגה לפני צריכה להיות במקפיא ואז שופכים את האוכמניות עם הג’לי שזה חם ברור אחרת אם זה יתקרר זה יהיה כבר ג’לי.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה קרה בציפוי אוכמניות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker