Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה קרה בציפוי אוכמניות
עוגה זו תרשים את כולם - עוגת גבינה ואוכמניות טעימה בטירוף שהכי מתאימה לשבועות!
ציון
4.34
על ידי
6
דירוגים
באדיבות:
אביבית ג'ורי סמרה
ציוד
תבנית: תבנית קפיצית עגולה מספר 28 או בתבנית מרובעת
המצרכים
טורט:
▢
3
ביצים
▢
¾
כוס
סוכר
▢
½
כוס
שמן
▢
2
כוסות
קמח תופח
(אסם)
▢
1
כוס
מים
מוס:
▢
2
חבילות
שמנת מתוקה
(500 מ"ל)
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
½
כוס
סוכר
▢
½
כוס
חלב
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
▢
1
חבילה
גבינה לבנה
(500 גרם)
▢
1
שקית
ג'לטין
(25 גרם)
לג'ל:
▢
2
חפיסות
ג'לי תות או פטל
(של אוסם - 180 גרם)
▢
4
כפות
של מחית אוכמניות
(של פוליבה)
אופן ההכנה
לטורט:
נקציף את הביצים עם סוכר יחד לקצף תפוח ובהיר בערך 7 דקות.
ננמיך את המיקסר ונוסיף שמן ומים וקמח.
נאפה בחום 180 מעלות בערך 20 דקות ואז ניתן לעוגה להתקרר.
למוס:
נקציף שמנת מתוקה עם סוכר וניל, והסוכר רגיל, חלב, אינסטנט פודינג וניל - לקרם יציב - נקפל לקרם גבינה.
בכוס נשים שקית ג'לטין אחת עם 3/4 כוס מים רותחים, נערבב היטב ונוסיף עם מסננת שלא יהיו גושים לקרם הגבינה.
נקפל היטב אל קרם הגבינה ונשפוך את הקרם על הטורט.
ניתן להכניס למקפיא לפני הג'לי אוכמניות.
לג'לי:
נכין את החפיסות ג'לי תות או פטל לפי הוראות ההכנה באריזה.
נוסיף את המחית אוכמניות ונערבב היטב.
נשפוך על מוס הגבינה ונקרר היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.