מתכונים לשבועותעוגות גבינה

עוגת גבינה ואוכמניות אפויה

 

באדיבות: רוחמה לוי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה ואוכמניות אפויה

תבנית 26

מצרכים 

8 ביצים
סוכר
גבינה לבנה
קמח
קורנפלור
אינטסנט פודינג וניל
שמנת חמוצה

לעיטור:
קצפת
אוכמניות


אופן הכנה 

8 חלבונים להקציף עם כוס סוכר
להוסיף 8 חלמונים
3 גבינה לבנה
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג
2 שמנת חמוצה

לערבב בתנועות קיפול
ולאפיה חצי שעה בחום 170 וחצי שעה ב120
לתת לה להתקרר בתנור שעה
ולעטר בקצפת ואוכמניות מעל

טיפים שאלות ותשובות

שאלה: לאפות על חום 120 בתנור זה לא נמוך מדי?
תשובה: לא, זה בסדר גמור.

טיפים:

חלבונים יש להקציף בטמפרטורת החדר.
אין לפתוח בזמן אפייה.
גבינות נוציא חצי שעה לפני ההכנה
לאחר האפייה יש להניח מגבת על דלת התנור להתקררות הדרגתית.
אין להקציף את החלבונים יותר מידי.

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת גבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker