|

קסטה ביתית מ- 5 מצרכים בלבד

בהשראת: טל סלמן
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
מתכון קסטה
קבלו לכם מתכון לקסטה ביתית שבאמת, אבל באמת כל אחד יכול להכין עם יד קשורה מאחורי הגב. כי למה לקנות קסטה כאשר אפשר להכין קסטות טעימות ואיכותיות יותר ישר מהמטבח שלכם?!
קסטה ביתית מנצחת מ-5 מצרכים בלבד עם חצי צד בטעם וניל ענוג שמכינים משוקולד לבן, וחצי צד בטעם שוקולד עשיר. כשכל הטוב הזה עטוף בביסקוויטים לחים ורכים רכים, מתקבל מעדן חלומי שיעשה לכם את הקיץ להרבה יותר מתוק, קריר וטעיםםם
מתכון קסטה
צילום: טל סלמן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון קסטה

קסטה ביתית מ- 5 מצרכים בלבד

ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 10 קסטות
באדיבות: טל סלמן

ציוד

רינג מרובע
מיקסר

המצרכים

  • 20 ביסקוויטים
  • ½2 שמנת מתוקה להקצפה 38% (625 מ"ל)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל (חבילה אחת)
  • ½ פחית חלב מרוכז (200 מ"ל)
  • 2 כפות גדושות נוטלה / ממרח שוקולד שאוהבים

אופן ההכנה

  • נקציף בקערת מיקסר עם בלון הקצפה 2 וחצי שמנת מתוקה להקצפה 38%, 2 כפות אבקת סוכר, 3 כפות אינסטנט פודינג וניל (חבילה אחת) עד קבלת מרקם קצפת .
  • נוסיף חצי פחית חלב מרוכז ונערבב היטב עם לקקן . (לא להקציף, הקצפת תישבר).
  • לחלק לשני קערות - קערה ראשונה להוסיף 2 כפות גדושות נוטלה או כל ממרח שוקולד ולערבב בתנועות קיפול עד לאיחוד.
  • לקערה השנייה לא צריך להוסיף כלום מאחר והטעם של החלב המרוכז כמו גלידה.

הרכבת הקסטה:

  • ברינג מרובע לסדר את הקסטות בשורה.
  • להכניס את הקצפות לשני שקי זילוף ולחתוך פתח בינוני.
  • לזלף עד חצי מהביסקוויט את הקרם החום או הלבן ואחר כך את הקרם שנותר הלבן או החום - לא משנה הסדר .
  • להניח את הקסטה מעל וללחוץ מעט ולדפוק היטב את המגש על השיש כדי שהכל ישתטח.
  • להכניס למקפיא לשעה להתגבשות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קסטה ביתית

מכניסים את החלב המרוכז רק בשביל הטעם? אפשר להמיר אותו?
החלב המרוכז נותן טעם של גלידה, לא לוותר עליו.
מאיפה קנית את הביסקוויטים?
את הקסטות קניתי אצל טלי ביטון, הבנתי שיש גם באושר עד.
איזה גודל רינג יתאים?
כל רינג מרובע , אפילו תבנית חד פעמית גם אם יש רווח זה בסדר הקרם יציב ולא בורח לצדדים.
הפודניג וניל הוא הרגיל של אסם? כי אני רואה שהחלק הלבן הוא ממש לבן. אחרי שמוסיפים פודינג וניל של אסם זה הופך להיות טיפה יותר צהוב… אם השתמשת בפודינג אחר אשמח לדעת איזה?
משתמש קבוע בפודינג של אסם.
מה ששמת בשוקולד זה נוטלה?
כן.
מתכון קסטה
צילום: טל סלמן

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?