Go Back
+ servings
מתכון קסטה

קסטה ביתית מ- 5 מצרכים בלבד

ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
כמות 10 קסטות
באדיבות: טל סלמן

ציוד

רינג מרובע
מיקסר
Advertisements

המצרכים

  • 20 ביסקוויטים
  • ½2 שמנת מתוקה להקצפה 38% (625 מ"ל)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל (חבילה אחת)
  • ½ פחית חלב מרוכז (200 מ"ל)
  • 2 כפות גדושות נוטלה / ממרח שוקולד שאוהבים
Advertisements

אופן ההכנה

  • נקציף בקערת מיקסר עם בלון הקצפה 2 וחצי שמנת מתוקה להקצפה 38%, 2 כפות אבקת סוכר, 3 כפות אינסטנט פודינג וניל (חבילה אחת) עד קבלת מרקם קצפת .
  • נוסיף חצי פחית חלב מרוכז ונערבב היטב עם לקקן . (לא להקציף, הקצפת תישבר).
  • לחלק לשני קערות - קערה ראשונה להוסיף 2 כפות גדושות נוטלה או כל ממרח שוקולד ולערבב בתנועות קיפול עד לאיחוד.
  • לקערה השנייה לא צריך להוסיף כלום מאחר והטעם של החלב המרוכז כמו גלידה.

הרכבת הקסטה:

  • ברינג מרובע לסדר את הקסטות בשורה.
  • להכניס את הקצפות לשני שקי זילוף ולחתוך פתח בינוני.
  • לזלף עד חצי מהביסקוויט את הקרם החום או הלבן ואחר כך את הקרם שנותר הלבן או החום - לא משנה הסדר .
  • להניח את הקסטה מעל וללחוץ מעט ולדפוק היטב את המגש על השיש כדי שהכל ישתטח.
  • להכניס למקפיא לשעה להתגבשות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.