מתכון באדיבות: טל סלמן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: קסטה ביתית מ-5 מצרכים בלבד
הכנת הגלידה
מתכון ל10 קסטות ( כ20 בסקוויטים )
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה :
2 וחצי שמנת מתוקה להקצפה 38% ( משתמש בשף הלבן )
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל ( חבילה אחת )
להקציף למרקם קצפת .
להוסיף חצי פחית חלב מרוכז ולערבב היטב עם לקקן . ( לא להקציף , הקצפת תישבר לכן ) .
לחלק לשני קערות ,
קערה ראשונה להוסיף 2 כפות גדושות נוטלה או כל ממרח שוקולד ולערבב בתנועות קיפול עד לאיחוד .
קערה שנייה , לא צריך להוסיף כלום ! הטעם של החלב המרוכז כמו גלידה!
הרכבת הקסטה
ברינג מרובע לסדר את הקסטות בשורה ,
בקסטות שרכשתי יש 6 שורות של נקודות ולכן עשיתי חצי חצי .
להכניס את הקצפות לשני שקי זילוף ולחתוך פתח בינוני .
לזלף עד השורה השלישית של הנקודות את החום או הלבן .
ואחר כך את הקרם שנותר הלבן או החום .
לא משנה הסדר .
להניח את הקסטה מעל וללחוץ מעט , לדפוק היטב את המגש על השיש כדאי שהכל ישתטח .
להכניס למקפיא לשעה ,
שאלות ותשובות
שאלה: מכניסים את החלב המרוכז רק בשביל הטעם? אפשר להמיר אותו?
תשובה: החלב המרוכז נותן טעם של גלידה , לא לוותר עליו.
שאלה: מאיפה קנית את הביסקוויטים?
תשובה: את הקסטות קניתי אצל טלי ביטון , הבנתי שיש גם באושר עד.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: גלידה ביתית ללא מכונה במיליון טעמים!
- מתכון: גלידה לוטוס ב 5 דקות בלבד!
- מתכון: גלידה אוראו ביתית עם סרטון הכנה!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!