מתכון באדיבות: מור ויצמן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת שוקולד קוקוס נימוחה
מצרכים
100 גרם שוקולד מריר
2/3 כוס שמן
2 ביצות גדולות
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כוס מים חמים
2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל ואפייה
2 כפות גדושות של שוקולית
לתערובת הקוקוס
כוס וחצי קוקוס
2/3 כוסות מים חמים
2 כפות סוכר
ציפוי ( מחבילת שמנת מתוקה)
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
4 כפות מים חמים
אופן הכנה
- נתחיל בתערובת השוקולד, ממיסים את השוקולד עם שמן במיקרוגל ואז מקררים קצת
- מכניסים לקרם השוקולד את הביצות, הסוכר וניל, השוקולית והמים החמים. מערבבים טוב ומוסיפים את הקמח
- נעבור לתערובת הקוקוס, מערבבים ביד את הקוקוס, מים חמים, והסוכר.
- משמנים תבנית אפייה ושופכים חצי מהכמות דל תערובת השוקולד מעל זה את הקוקוס, ובסוף את החצי תערובת של השוקולד אופים בחום בינוני כחצי שעה עד שקיסם יוצא נקי
- מכינים את הציפוי ושופכים על העוגה
שאלות ותשובות
שאלה: באיזה כוס משתמשים במתכון?
תשובה: כוס חד פעמית.
שאלה: באיזה תבנית משתמשים
תשובה: אפשר ב2 אינגליש קייק או בתבנית 24.
שאלה: אפשר לעשות את הכמות שציינת בתבנית כמו שצילמת לא אינגליש קייק?
תשובה: לא , רק באינגלש קייק.
שאלה: היא לא יוצאת חנק?
תשובה: ממש לא!! היא נימוחה.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- עדי יונה : "גם אני עשיתי תודה."
- איילת ליבוביץ : "הכפלתי כמויות ויצא מושלם!!! תודה רבה."
- אור רפאלי : "יצא סוף הדרך!"
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!