|
חג החנוכה מתקרב והגיע הזמן להכין ספינג'. הפעם הבאתי לכם מתכון ספינג' כמו של פעם עם קוביות שוקולד עשירות ומפנקות בפנים. שיהיה לנו חג שמח וטעים.
 

מתכון באדיבות: נעם הלל, גלית דואן ורמי וקנין – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: ספינג' במילוי שוקולד

מצרכים ואופן הכנה 

קילוגרם קמח
כפית מלח

חצי כוס שמן
כף סוכר לערבב 
2 כפות שמרים 
3 כוסות מים ללוש היטב עד שהבצק אחיד
לשים בצד למנוחה של 40 דקות
לאחר מכן להרטיב את הידיים במעט מים
לקחת עיגול מהבצק לפתוח על כף היד
להניח קוביית שוקולד
לגלגל לכדור ולטגן להוציא ולטבול בסוכר. בתאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: בלי שמן?
תשובה: הבצק כבר עם שמן.

שאלה: כמה יוצא מקילו אחד?
תשובה: לי יצא כמעט 35 יחידות.

שאלה: סוכר מלמעלה או אבקת סוכר?
תשובה: אני שמתי אבקת סוכר.

שאלה: אפשר בלי שוקולד?
תשובה: כן אני עשיתי חלק בלי שוקולד יצא טעים מאוד.

שאלה: בלי ביצים?
תשובה:כן, המתכון ללא ביצים. 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

 
עוד מתכונים מבוקשים:

ספינג'

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *