מתכון באדיבות: מיכל – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: אבוקדו מטוגן בפירורי לחם
מצרכים ואופן הכנה
פשוט מאוד:
- לרסק 3 אבוקדו
- לקצוץ בצל גדול
- להוסיף 3 כפות פירורי לחם וכף שומשום
- להוסיף גם מלח פלפל וקצת סוכר.
- לעשות כדורים
- לטבול בביצה ופירורי לחם
- לטגן.
- להגיש חם, בתיאבון!
שאלות ותשובות
שאלה: נשמע ממש טוב, אבל איך הטעם של אבוקדו חם?
תשובה: טעים טעים, באחריות!
שאלה: איך זה יצא בתנור לפי דעתך? שווה לנסות או רק בטיגון יוצא טוב?
תשובה: בטיגון הוא מקבל את הקראסט הטעים ואת הקריספיות. לא ניסיתי בתנור לצערי, אבל את מוזמנת לנסות ולשתף איך יצא.
שאלה: בלי ביצים?
תשובה:ללא ביצים מבפנים. רק מבחוץ לטבול בביצה ופירורי לחם.
שאלה: כמה זה קצת סוכר?
תשובה: קורט.
שאלה: לא משחיר בפנים בטיגון ?
תשובה: ממש לא, אבל אכלנו מיד.
שאלה: טיגנת בשמן עמוק? יעבוד גם עם מעט שמן?
תשובה: לטיגון חייב שמן עמוק.
שאלה: פירורי לחם גם בבלילה וגם בחלק החיצוני?
תשובה: כן, בחוץ ובפנים.
- מתכון: פוטטוס בתנור טעימים בטירוף
- מתכון: חמוצים ביתיים בקלי קלות
- מתכון: כרובית אפויה עם רוטב צ'ילי
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!