|
אבוקדו מטוגן בפירורי לחם – מתכון קלי קלות לקציצות אבוקדו צמחוניות עם בצל קצוץ ותבלינים. טעם וריח שפשוט להשתגע! מתכון שמוכן בכמה דקות ובלי מאמץ, ובטח ירשים ויפתיע כל אורח. נסו עכשיו!

מתכון באדיבות: מיכל – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
אבוקדו מטוגן

מתכון: אבוקדו מטוגן בפירורי לחם

מצרכים ואופן הכנה 

פשוט מאוד:

  • לרסק 3 אבוקדו
  • לקצוץ בצל גדול
  • להוסיף 3 כפות פירורי לחם וכף שומשום
  • להוסיף גם מלח פלפל וקצת סוכר.
  • לעשות כדורים
  • לטבול בביצה ופירורי לחם
  • לטגן.
  • להגיש חם, בתיאבון!


שאלות ותשובות

שאלה: נשמע ממש טוב, אבל איך הטעם של אבוקדו חם?
תשובה: טעים טעים, באחריות!

שאלה: איך זה יצא בתנור לפי דעתך? שווה לנסות או רק בטיגון יוצא טוב?
תשובה: בטיגון הוא מקבל את הקראסט הטעים ואת הקריספיות. לא ניסיתי בתנור לצערי, אבל את מוזמנת לנסות ולשתף איך יצא.

שאלה: בלי ביצים?
תשובה:ללא ביצים מבפנים. רק מבחוץ לטבול בביצה ופירורי לחם.

שאלה: כמה זה קצת סוכר?
תשובה: קורט.

שאלה: לא משחיר בפנים בטיגון ?
תשובה: ממש לא, אבל אכלנו מיד.

שאלה: טיגנת בשמן עמוק? יעבוד גם עם מעט שמן?
תשובה: לטיגון חייב שמן עמוק.

שאלה: פירורי לחם גם בבלילה וגם בחלק החיצוני?
תשובה: כן, בחוץ ובפנים.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

אבוקדו מטוגן
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements