עוגת תפוזים מושלמת וטעימה – מתכון לעוגת תפוזים מהממת ומפנקת בקלי קלות. מתכון של כמה דקות והבית מתמלא בריח משגע, וגם המראה והטעם לא מהעולם הזה! גם לכם בא לנגוס במסך?
מתכון באדיבות: רונית פרץ ומאיה בוטראשווילי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
מצרכים
4 ביצים
חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי קמח תופח
כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים סחוט
אופן הכנה
להקציף ביצים וסוכר להוסיף הכל ולאפות על 170 מעלות
בינתיים לחמם חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים
להרתיח, להנמיך ולהוסיף כפית דבש
לשפוך על העוגה בעודה חמה
שאלות ותשובות
שאלה: איזה כוס מדידה?
תשובה: עד פעמי חם.
שאלה: באיזה תבנית הכנת?
תשובה: התבנית היא חד פעמית בינונית, אפשר גם עגולה 24′.
שאלה: צריך להפריד ביצים?
תשובה: לא, להקציף שלמות עם הסוכר.
שאלה: אם יש לי קמח רגיל ולא תופח זה קריטי??
תשובה: זה בסדר, פשוט להוסיף שקית אבקת אפייה.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: מאפה בצק עלים במילוי שוקולד
- מתכון: עוגת זברה בחושה ומעולה
- מתכון: עוגת פרג בחושה בציפוי שוקולד
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
מה הכמות בכוסות מדידה אוניברסליות?
כוס מידה אוניברסלית היא בד”כ 240 מ”ל, כוס חד פעמית חמה היא 200 וקרה היא 180 מ”ל. אז להתחשב בכמויות בהתאם. או לחלופין בבקשה שני מתכונים עוגות תפוזים שמשתמשים בכוס מדידה אוניברסלית: עוגת תפוזים של פעם, עוגת מיץ תפוזים ו עוגת טארט תפוזים,