בלינצ'ס בשר כשר לפסח – בלינצ'ס מקמח תופח כשר לפסח במילוי בשר טחון. מנה מושלמת לארוחת חג הפסח. גם מרשימה, גם טעימה, וגם מתכון קל שכל אחד יכול להכין. מומלץ בחום רוצו להכין, חג כשר ושמח!
מתכון באדיבות: אתי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: בלינצ'ס בשר כשר לפסח
מרכיבים להכנת הבלינצ'ס:
1 כפית מלח
2 כפות שמן
כוס וחצי קמח תופח כשר לפסח
2 יחידות ביצים
1/3 1 כוסות מים
חצי כוס סוכר
מרכיבים להכנת המלית בשר טחון:
חצי צרור פטרוזיליה
1 כפית אבקת מרק עוף
1 יחידה בצל מטוגן
1 כפית חרכום
חצי כפית פלפל שחור
חצי קילוגרם בשר טחון
חצי כפית אגוז מוסקט
1 כף פפריקה
1 כפית מלח
מרכיבים להכנת הציפוי:
1 חבילה קמח מצה
2 יחידות ביצים
לטיגון:
חצי ליטר שמן
אופן הכנה
נתחיל בהכנת הבלינצ'ס – נקציף את המצרכים בבלנדר, נחמם עכשיו מחבת (גודל בינוני), וניצוק מצקת מכמות הבלילה, ונטגנן למשך דקה ואז להפוך
נמשיך עם הכנת המילוי – נעביר את הבשר הטחון למחבת (גם גודל בינוני), נוסיף את הבצל המטוגן והתבלינים, נמלא את הבלינצ'ס, נסגור שתי קצוות ונגלג, ועל מנת שלא יפתח בטיגון נמרח מעט מים בקצה ונדביק
נחמם שמן במחבת גדולה, נטבול את הבלינצ'ס בביצה טרופה, נמשיך עם טבילה בקמח מצה ואז לטגן.
בהצלחה ובתיאבון!
עוד מתכוני פסח מבוקשים:
- מתכון: בלינצ'ס מקמח תפו"א לפסח
- מתכון: לחם כשר לפסח
- מתכון: עוגת שוקולד וקוקוס לפסח – מקמח תפו"א
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
האם אפשר להכין יום קודם ולהקפיא או שהבלינצס מאבד מהטעם?
היי חלי,
לא יאבד לך טעם, אפשר להקפיא בכיף.
בהצלחה!