עוגת מלבי פרי בטעם אותנטי וייחודי מתאימה למי שרוצה להיות יצירתי ולהכין עוגה טעימה ולא סטנדרטית.

מתכון באדיבות: מרי שרעבי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת מלבי פרי

מצרכים 

מרכיבים לקרם:

שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
סירופ מלבי
בוטנים קצוצים.

להכנת העוגה:

3/4 כוס סוכר

3 שקיות סוכר וניל

כוס וחצי קמח תופח

5 ביצים מופרדות

2 כפות מי ורדים

כפית אחת של תמצית וניל

3 כפות קורנפלור

כוס שמן

כוס חלב


אופן הכנה 

  1. יש להקציף את החלבונים יחדיו עם הווניל והסוכר עד לקבלת מרקם יציב.
  2. יש לערבב בנפרד את החלמונים עם שאר הרכיבים של העוגה, התחילו עם הנוזלים ואחר כך הוסיפו את הקמח. ערבבו היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
  3. ערבבו את הבלילה עם הביצים המוקצפות. יש לצקת בשלבים את הבלילה אל תוך הביצים ולערבב בתנועות קיפול.
  4. את התערובת יש לצקת לתוך תבנית משומנת, מומלץ תבנית 26.
  5. אפו את התערובת למשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.
  6. לאחר שהעוגה מוכנה יש להוציא מהתנור ולהניח לצינון.
  7. ערבבו בקערה את רכיבי הקרם עד לקבלת תערובת חלקה.
  8. מרחו את הקרם על העוגה וקשטו בעזרת סירופ מלבי ובוטנים.

מי שרוצה יכול לפרוש את העוגה לשתי שכבות ולמרוח קרם גם באמצע על מנת לקבל מראה של שכבות עם קרם למעלה וגם באמצע. איך שלא תבחרו לעשות זאת, עוגת מלבי פרי עושה חשק ללקק את האצבעות.


עוגת מלבי פרי קלה להכנה
 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *