ארוחות צהריים

דג סלמון אפוי בתנור

מתכון דג סלמון אפוי בתנור – מעולם לא אהבתי סלמון, אבל אחרי מתכון שקיבלתי מאחד האלופים, פשוט התמכרתי .

מתכון באדיבות: דורית כהן – קרדיט על שיתוף הפעולה.

מצרכים – דג סלמון אפוי בתנור

דג סלמון טרי פרוס

עלי טימין טריים

רוטב צ׳ילי מתוק

פלפל שחור גרוס

מלח ים

שמן זית

אופן הכנה – דג סלמון אפוי בתנור

1. קודם כל, מנקים את הסלמון טוב, סוחטים על הסלמון לימון ומלח, שוטפים במים אחרי 30 דקות.

  1. 2. בקערה גדולה, מערבבים שמן זית יחד עם רוטב צ׳ילי מתוק, פלפל שחור גרוס, מלח ים,עלי טימין טריים.
  2. 3. לעסות את הסלמון המרינדה, מעבירים לתנור בחום 200 מעלות ואופים 25 דקות בדיוק. חשוב להשאיר את התבנית ללא מכסה, כך שהדג יהיה גלוי.
  3. 4. בודקים אם הדג מוכן כשנועצים בו מזלג והוא מתפרק.

דג סלמון אפוי בתנור

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker