קציצות ירק לפסח – קציצות מדהימות שמתאימות להגשה בשולחן הפסח, לקחת לטיולים, לפיקניקים ולים – מנה קלה וטעימה, הצלחה בטוחה בחג!
באדיבות: אורית לוי
מצרכים –
3 יחידות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
6 יחידות גבעול פטרוזיליה
6 יחידות גבעול כוסברה
1 כף אבקת מרק עוף
1 יחידה בצל מגורר
2 יחידות שיני שום כתושות
1 יחידה ביצה
2 כפות קמח מצה
1 כוס קמח תפוח אדמה.לטבילת הקציצות
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה, מועכים לפירה ומוסיפים מלח ופלפל.
- מוסיפים את השאר המצרכים ומערבבים טוב טוב.
- בידיים רטובות יוצרים לביבות, טובלים בקמח ומטגנים.
- הופכים צד כשמחשים.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג.
סרטון הכנה מלא:
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
שאלות ותשובות
שאלה:חייבים להוסיף אבקת מרק עוף?
תשובה: לא, אפשר בלי.
שאלה: מה הכמות של הפיטרוזליה והכוסברה?
תשובה: בערך 6 גיבעולים מכל אחד
תשובה: בערך 6 גיבעולים מכל אחד
שאלה: . אפשר בתנור במקום לטגן?
תשובה: אני אישית לא ניסיתי אבל חברה אפתה ויצא לה מושלם!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!