ביקשתם מתכון רולדת קוקוס ושוקולד? קיבלתם, את המתכון המושלם הזה מכינה כבר הרבה זמן שקיבלתי אותו מרותם המקסימה. לא תפסיקו לאכול אותם מרוב שזה טעים.
קרדיט ענק ל: Judith Meshi על שיתוף המתכון
הכנת בצק ל- מתכון רולדת קוקוס ושוקולד :
לבצק השוקולד:
100 גר׳ של חמאה או מרגרינה לפרווה
100 גר׳ של שוקולד חלב או מריר לפרווה
1 כוס של קרם קוקוס
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1. להמיס את הכל על האש ולצנן מעט.
2. מפוררים 250 גרם ביסקוויטים פתי בר ואז להוסיף לתערובת.
3. יוצקים את התערובת לתוך תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותה על כל התבנית בצורה אחידה.
4. במידה ורוצים מפזרים אגוזים מעל ומקפיאים לחצי שעה. בינתיים להכין את מלית הקוקוס.
הכנת המלית ל- מתכון רולדת קוקוס ושוקולד :
1. על הגז שוב להמיס 100 גר׳ חמאה או מרגרינה לפרווה, 1 כוס של קרם קוקוס, 1 כוס של סוכר. להמיס את הכל ולהוריד מהאש. לצנן שתי דקות ולאחר מכן, יוצקים פנימה 250 גר׳ קוקוס לבן.
2. להוציא מהמקפיא את התבנית של בצק השוקולד ואז יוצקים מעל את מלית הקוקוס ומשטחים אותה בצורה יפה ואחידה. להחזיר למקפיא לעוד כ- 30 דקות.
3. להוציא ולחלק לשלוש רוחבית כל חלק מגלגלים לרול בעזרת נייר האפייה ומקפיאים רולים עטופים בנייר אפייה לארבע שעות.
4. מכינים גנאש: 200 גרם שמנת מתוקה 250 גרם שוקולד חלב (לפרווה קרם קוקוס או שמנת צמחית עם שוקולד מריר).
להניח את הרולים על רשת ולהסיר את נייר האפייה ומצפים בגנאש ולצנן מעט, ולפזר קוקוס קלוי וטחון מעל. להקפיא שוב.
5. לחתוך לסושי קטנים וחמודים ומניחים בעטרות נייר, בתאבון ובהצלחה.
אנשים מחפשים גם:
רולדת קוקוס שוקולד
נקניק שוקולד וקוקוס
מלית קוקוס מתכון
רולדת ביסקויטים עם שוקולד
רולדת קוקוס לפסח
מלית קוקוס פרווה
מלית קוקוס לסושי
עוגת רולדה עם קוקוס