מתכונים לשבועותעוגותעוגות גבינהעוגות שוקולד

עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר

עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר – עוגה טעימה ומפנקת, צירוף מנצח של שוקולד עשיר עם גבינה שנמסה בפה, עוגת גבינה

שמטריפה את החושים בטעמה. שילוב קטלני שחובה לנסות!

 

מתכון באדיבות: ישראלה אזולאי ובהשראת לימור דהאן מועלמי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר

מצרכים 

3 קערות שונות:

בראשונה:
2 כוסות קמח תופח

1 כוס קקאו

בשנייה:
2 ביצים
כוס שמן
1.5 כוסות סוכר

בשלישית:
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
2 כפות קמח רגיל
רבע כוס סוכר
1 ביצה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה 

שתי תבניות אינגליש קייק משומנות
הכוס מידה היא כוס אוניברסלית.
מכינים שתי בלילות.

לבלילת השוקולד:
מערבבים בקערה קטנה
שתי כוסות קמח תופח
כוס אחת קקאו

מערבבים עם מטרפה ידנית בקערה גדולה:
שתי ביצים
כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
ומערבבים טוב.

מוסיפים חצי מקערת הקמח והקקאו,וכוס מים חמים,ומערבבים ביחד.
מוסיפים את החצי השני של הקמח והקקאו,ועוד כוס מים חמים,ומערבבים לבלילה דלילה ללא גושים(סה"כ כמות המים:2 כוסות)

לתערובת הגבינה:
מערבבים בקערה: 
250 גר גבינה לבנה 5%
שמנת חמוצה אחת
חצי כוס חלב
שתי כפות קמח רגיל
רבע כוס סוכר
ביצה אחת
חבילה אחת אינסטנט פודינג וניל

מערבבים הכל ביחד לקרם אחיד.
מחממים תנור ל180 מעלות.

שופכים בשתי התבניות את בלילת השוקולד.
מעל לשפוך את בלילת הגבינה,ולנער קלות.
לאפות עד שהשיפוד מראה שהעוגה אפויה (בערך 50 דקות, אבל לבדוק כי כל תנור זה שונה)
לקרר היטב להתייצבות.

שאלות ותשובות

שאלה: באיזה תבנית השתמשת להכנת העוגה?
תשובה: שתי תבניות אינגליש קייק משומנות טוב טוב. 

שאלה: במקןם קמח תופח אפשר 2 כוסות (חד פעמי חם.)עם שקית אבקת אפיה אחת
תשובה: כן

שאלה:לא צריך בכלל מיקסר? לערבב הכל עם כפית?
תשובה: בלי מיקסר,לערבב כל בלילה בנפרד עם מטרפה ידנית

שאלה: אפשר לעשות בתבנית עגולה?
תשובה: כן,רק שלא תהיה מתפרקת כי הבלילה של השוקולד דלילה, ותמלאי אותה רק עד שלושת רבעי גובה כי היא תופחת.

שאלה: צריך לפזר משהו מלמעלה כשהיא מוכנה?
תשובה: אבקת סוכר

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • יסמין אדרי: "העוגה יצאה ממש ממש טעימה ורכה תודה על מתכון מושלם."
  • דבי גולדנברג: "יצאה עכשיו מהתנור!"

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת שוקולד וגבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close