Go Back
עוגת גבינה שוקולד

עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר

עוגה טעימה ומפנקת צירוף מנצח של שוקולד עשיר עם גבינה שנמסה בפה שילוב קטלני שחובה לנסות!
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק
1 כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

קערה ראשונה:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס קקאו

קערה שנייה:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • ½ 1 כוסות סוכר

קערה שלישית:

  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות קמח רגיל
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

  • נכין שתי בלילות.

לבלילת השוקולד:

  • מערבבים בקערה קטנה שתי כוסות קמח תופח כוס אחת קקאו
  • מערבבים עם מטרפה ידנית בקערה גדולה:
  • שתי ביצים
  • כוס שמן
  • 1.5 כוסות סוכר
  • ומערבבים טוב.
  • נוסיף חצי מקערת הקמח והקקאו, וכוס מים חמים, ומערבבים ביחד.
  • נוסיף את החצי השני של הקמח והקקאו, ועוד כוס מים חמים.
  • נערבב לבלילה דלילה ללא גושים (כמות המים בסה"כ היא שתי כוסות).

לתערובת הגבינה:

  • מערבבים בקערה 250 גר גבינה לבנה 5% שמנת חמוצה אחת חצי כוס חלב שתי כפות קמח רגיל רבע כוס סוכר ביצה אחת וחבילה אחת אינסטנט פודינג וניל
  • מערבבים הכל ביחד לקרם אחיד.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • נשפוך בשתי התבניות משומנות היטב את בלילת השוקולד.
  • מעל נשפוך את בלילת הגבינה, וננער קלות.
  • נאפה עד ששיפוד שמכניסים יראה שהעוגה אפויה (כחמישים דקות בערך, אבל לבדוק כי זה שונה מתנור לתנור).
  • נקרר טוב טוב עד להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.