מוסעוגותעוגות פירות

עוגת מוס פירות יער

עוגת מוס פירות יער –

העוגה המושלמת לקיץ. עוגת מוס פירות יער קרה עשירה וטעימה. מתכון שחובה להכין!
עוגה צבעונית ויפייפה, תכינו לה מקום במקרר!

מתכון באדיבות: אתי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מוס פירות יער

מתכון: עוגת מוס פירות יער

מצרכים 

1/4 כוס מים קרים
2 כפות אבקת מוס בטעם פירות יער
1 כף ג'לטין
500 גרם שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן
מוס פירות יער טחונים
1/2 כפית ג'לטין
1/2 כוס פירות יער
100 גרם שוקולד לבן
250 גרם שמנת מתוקה
2 כפות מים קרים

מרכיבים להכנת הציפוי:
1 כוס פירות יער
100 גרם ג'לי שקוף


אופן הכנה 

  1. מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים במיקרו ג'לטין 10 שניות, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס פירות יער לקצפת רכה במרקם יוגורט, מערבבים עם השוקולד..
  2. מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מניחים תבנית פס נירוסטה ומסדרים שקף, יוצקים את התערובת, מקפיאים חצי שעה להתייצבות..
  3. להכנת מוס פירות יער טחונים – מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד לבן עם חצי מיכל שמנת מתוקה, ממיסים ג'לטין 10 שניות, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים חצי מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס פירות יער טחונים במעבד מזון לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים על המוס, מקפיאים כ 5 שעות..
  4. ציפוי פירות יער וג'לי – מסדרים פירות יער על העוגה, מכינים ג'לי לפי הוראות שמופיעות באריזה ויוצקים על העוגה, מחזירים למקפיא עד 10 דקות לפני הגשה

שאלות ותשובות

שאלה: מאיפה להשיג אבקת מוס?
תשובה: אפשר ליצור קשר עם אתי ממן עצמה ולקנות.

שאלה: מה אפשר לשים במקום אבקת מוס?
תשובה: פירות טחונים.

שאלה: אפשר צילום של התבנית?
תשובה: בבקשה תמונה

שאלה: איפה משיגים ג'לי שקוף?
תשובה: ג'לי שקוף להשיג בחנויות מתמחות

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת מוס פירות יער

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים