| | | | | | |

פסטה זה אחד המאכלים שילדים פשוט לא מסוגלים לעמוד בפניהם, בייחוד כשמדובר בפסטות ברוטב עגבניות מתקתק. נוסף על כך, פסטה גם תמיד קלה להכנה והיא מושלמת לכל יום שאין הרבה זמן להכנות. ניתן להכין אותה לבד ברוטב עגבניות מפנק או בשילוב בשר לארוחה מלאה ומזינה.

כדי לחסוך מכם חיפושים באתר העשיר שלנו, ארגנו עבורכם מתכוני פסטה קלים ומהירים, שאנחנו יודעים בוודאות שהילדים זוללים תמיד (לפחות הילדים שלנו), וכל מתכון מותאם לארוחה עשירה בפני עצמה, שמכינים בסיר אחד.

בין המתכונים תמצאו פסטה ברוטב עגבניות מושלם, פסטה מפנקת עם עגבניות שרי ובזיליקום, פסטה מוקרמת עם פטריות עשירה מאוד בגבינה, ארוחת פסטה עם קציצות בשר מפנקות שמכינים בסיר אחד וארוחה מרשימה למראה, שתדליק את עיני הילדים והאורחים – פסטה קונכיות ממולאות בבשר טחון. כל מתכון חגיגה!

1. פסטה בסיר אחד ברוטב עגבניות מושלם – תבשיל פשוט ומהיר להכנה עם טעם מענג שלא מתפשר בכלל. טעימה ראשונה ותמצאו פס‎טה זאת מככבת אצלכם בבית!

פסטה בסיר אחד תגובות

פסטה בסיר אחד ברוטב עגבניות מושלם

רכות נפלאה עם טעם שיא השלמות
באדיבות: סימה ארביד

מצרכים

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 שן שום
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף שטוחה מרק עוף
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות רסק גדושות
  • 1 כף שמן
  • 1 פלפל אדום
  • 1 חבילה פסטה 500 גרם

אופן הכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עם שן שום בכף שמן.
  • מוסיפים את הכורכום, מרק עוף, פפריקה, מלח, ופלפל שחור ומערבבים.
  • מוסיפים 3 כפות רסק גדושות ומערבבים היטב עם הכל, ואז לוקחים פלפל אדום, חותכים ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים את הפסטה היבשה, ומעל שופכים מים רותחים עד לקצת מעל הפסטה. להציף מים.
  • מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת, מערבבים מידי פעם.

טיפים והערות

טיפ: אוהבים שיש הרבה רוטב? אפשר להוסיף 3 כפות נוספות של רסק, לחתוך את זמן הבישול בחצי ופחות לצמצם את הרוטב. בהצלחה!
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

2. פסטה בסיר אחד עם עגבניות – ארוחה מלאה ומזינה שמשאירה אתכם עם ראש שקט!

פסטה עגבניות בסיר אחד

פסטה בסיר אחד עם עגבניות

פסטה בסיר אחד עם עגבניות שרי. מתכון פשוט לארוחה טעימה שמכינים במהירות.
באדיבות: שולי אסולין קרסין

ציוד

  • סיר / מחבת עמוקה רחבה
  • כוס מידה אוניברסלית

מצרכים

  • ½1 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 1 בצל פרוס דק דק
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • 4-5 גבעולי עלי בזיליקום טריים
  • ½4 כוסות מים קרים
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כוס זיתים שחורים קלמטה חצויים ומגולענים
  • 2 כפיות מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • ¼ כפית פלפל אדום חריף גרוס
  • ¼ כוס פרמז'ן מגורד
  • פסטה ליגואיני 360 גרם

אופן הכנה

  • מכניסים הכול – למעט הפרמזן – לתוך סיר / מחבת עמוקה רחבה שתוכלו להכיל את הפסטה לרוחב.
  • מביאים לרתיחה על להבה גבוהה בלי לכסות את הסיר/מחבת.
  • מערבבים כל הזמן עם מלקחיים – 12 דקות וזה מוכן .
  • ניתן גם הוסיף פרמזן ורצועות בזיליקום לקישוט.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

3. פסטה בסיר אחד מוקרמת עם פטריות – מתכון קל ביותר של פסטה בסיר אחד, עשירה בפטריות, בירק ובגבינה מומסת.

מתכון לפסטה מוקרמת

פסטה בסיר אחד מוקרמת עם פטריות

מנה מדהימה ומרשימה במיוחד שתמיד תפתיע אתכם במגוון הטעמים הרחב בכל ביס מחדש!
באדיבות: סטלה פסטרנק

ציוד

  • סיר רחב

מצרכים

  • 1 חבילה פסטה 500 גרם – איזה סוג שאוהבים
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 קופסת שימורי פטריות 400 גרם
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 חבילות שמנת לבישול 500 מ"ל
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • מלח קורט
  • פלפל שחור מעט
  • ½ כפית אורגנו טחון
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1 כפית אבקת שום
  • גבינה מגורדת 150 גרם – איזה סוג שאוהבים
  • 2 כוסות מים חמים

אופן הכנה

  • בסיר רחב נטגן בצל עד להזהבה.
  • נוסיף את השום והפטריות עד להשחמה. נוסיף את השמנת לבישול, תבלינים, פסטה ו-100 גרם גבינה.
  • נערבב לאיחוד. נשים על אש נמוכה ונוסיף 2 כוסות מים חמים. נכסה ונבשל 15 דקות. מדי פעם מערבבים.
  • ב-5 דקות האחרונות נוסיף את יתרת הגבינה ונערבב לאיחוד.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

4. קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד – שילוב ביתי מושלם של קציצות בשר רכות ועסיסיות, רוטב עגבניות עשיר ופסטה רכה ומשביעה.

קציצות בשר ברוטב עגבניות

קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד

מתכון לקציצות בסיר אחד לפינוק של כל המשפחה במנה חמה וטעימה.
באדיבות: אבי שריד

מצרכים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 2 פרוסות לחם לבן בלי הקשה
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 חופן פטרוזיליה
  • 1 כף בהרט לקובה
  • ½ כפית פלפל אנגלי
  • מלח קורט

לרוטב:

  • 1 בצל
  • 4 שיני שום חתוכות קטן
  • 4 עגבניות חתוכות קטן
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף רסק עגבניות מרוכז
  • מלח קורט
  • ½1 כוסות מים חמים
  • 1 חבילת פסטה 400 גרם

אופן הכנה

  • נרטיב ונסחט את פרוסות הלחם.
  • נטחן 2 בצלים עם חופן פטרוזיליה בסלייסר וניסחט מנוזלים.
  • נערבב עם הבשר ועם כף בהרט, פלפל אנגלי ומלח.
  • ניצור קציצות במגש ונכניס למקרר לחצי שעה. נטגן את הקציצות.

להכנת הרוטב:

  • נטגן בצל ונוסיף שיני שום, עגבניות, סוכר, רסק עגבניות ומלח, ונוסיף מים חמים.
  • נכניס את הקציצות ונוסיף את הפסטה ונבשל על אש קטנה 12 דקות.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

נפתח החשק? עשרות מתכוני ארוחת צהריים במרחק לחיצה אחת

5. פסטה קונכיות ממולאות – ארוחה מפנקת ומזינה שכל המשפחה והאורחים יזללו בשמחה!

פסטה קונכיות גדולות

פסטה קונכיות ממולאות

פסטה קונכיות במילוי קציצות בשר. מתכון קל לארוחה עשירה ומלאה לכל המשפחה.
באדיבות: מורן תורג'מן

ציוד

  • סיר בישול בינוני
  • כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

מצרכים

  • 1 חבילה קונכיות פסטה 400 גרם

לתערובת הבשר:

  • בשר צלעות טחון 400 גרם
  • 1 חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  • 1 בצל קצוץ
  • ½ כפית שום כתוש
  • כורכום מעט
  • מלח קורט
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כפית תבלין לקציצות
  • שמן מעט
  • ¼ כוס מים מעורבבים עם רבע כפית סודה לשתייה

להכנת הרוטב:

  • 2 בצלים קצוצים
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 3 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
  • סוכר מעט
  • 3 חבילות רסק קטן 375 גרם
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • כורכום קורט
  • 1 כפית כמון
  • מלח קורט
  • פלפל שחור מעט
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כוסות מים המים צריכים לכסות את הקונכיות
  • 1 כף מרק עוף
  • כוסברה קצוצה לפי הטעם

אופן הכנה

  • נערבב היטב את מצרכי תערובת הבשר ולתת לנוח 20 דקות.
  • נבשל קונכיות במים רותחים 10 דקות. לסנן ולשים קציצה בכל קונכייה.
  • נטגן בסיר רחב בצלים, להוסיף שיני שום, עגבניות, קורט סוכר, רסק, פפריקה אדומה, קורט כורכום, כפית כמון, מלח ופלפל שחור, כפית שום כתוש ובערך 2 כוסות מים (המים צריכים לכסות את הקונכיות).
  • להביא לרתיחה ולהוסיף כף גדושה מרק עוף.
  • להניח בשכבה אחידה את הקונכיות ולבשל בערך 40 דקות עם מכסה ועל אש נמוכה.
  • להרטיב מדי פעם את הקונכיות עם הרוטב. ניתן לעטר בכוסברה קצוצה.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

יש לכם שאלות על אחד מתכוני הפסטה באוסף? אל תהססו לשאול למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements