| | | | | | | |

עוגת גבינה ללא גלוטן ולא סוכר

עוגת גבינה קיטוגנית וסופר קלה להכנה במרקם מדהים וטעם בלתי נשכח! עונג צרוף לחך.
בהשראת: ליאת דוד
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון עוגת גבינה

מתכון לעוגת גבינה באסקית וחיננית עם שילוב של רישול מכוון עם בטחון עצמי מופרז שעושה את העבודה ונותן לה מראה מיוחד עם טעם עוד יותר מושלם.

תשכחו מה שלמדתם על עוגות גבינה עד היום כי הפעם הכל מתהפך – לאפות בעדינות, חום נמוך, לקפל להיזהר, לשים תבנית של מים בתחתית התנור, שלא תחרך, שלא תישרף, שתישאר לבנה. הכל נעלם ברגע אחד מול עוגה מדהימה זו.

עוגת גבינה קיטוגנית ללא גלוטן וללא סוכר. סופר קלה להכנה במרקם מדהים וטעם בלתי נשכח! עונג צרוף לחך.

ספר המתכונים של ליאת דוד

מתכון עוגת גבינה
צילום: ליאת דוד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת גבינה

עוגת גבינה ללא גלוטן ולא סוכר

עוגת גבינה קיטוגנית וסופר קלה להכנה במרקם מדהים וטעם בלתי נשכח! עונג צרוף לחך.
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת דוד

ציוד

תבנית קפיצית קוטר 24

המצרכים

  • 3 גביעים גבינת שמנת נפוליאון טבעית 25% שומן (675 גרם)
  • 1 גביע גבינת פילדלפיה (175 גרם)
  • 6 ביצים (L)
  • שמנת מתוקה (375 מ"ל )
  • 2 כפות קמח קוקוס
  • סוויטאנגו (160 גרם )
  • 1 כף סוויטאנגו אינסטנט וניל
  • גרידת לימון (מלימון אחד)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • לוקחים נייר אפיה ומקפלים בצורת מניפה מרפדים תבנית קפיצית קוטר 24 בנייר האפיה.
  • נייר האפיה יצור את הצורה הלא סימטרית ופחות אלגנטית של העוגה.
  • מניחים בקערת המיקסר את גבינת השמנת והביצים, ומערבלים בעזרת וו גיטרה לאיחוד.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה לקערה ומערבלים במהירות נמוכה המטרה שלנו רק לאחד לא להביא להקצפה.
  • מוסיפים את קמח הקוקוס, סוויטאנגו וניל, סוויטאנגו רגיל, תמצית וניל ואת גרידת לימון.
  • ממשיכים לערבל עד לאיחוד מלא, עוצרים את פעולת המיקסר ברגע שהמסה אחידה.
  • מעבירים את המסה לתבנית התנור מרופדת בנייר אפיה כפי שהוסבר מעלה, מעבירים לתנור למשך 30 דקות.
  • כשהחלק העליון הפך חום כהה מנמיכים את חום התנור ל 160 מעלות ואופים עוד כ 20 דקות.
  • היה וחלקה העליון עדיין בהיר משאירים את חום התנור גבוה ממשיכים לאפות עוד כעשר דקות עד לחריכה ואז מנמיכים ואופים עוד כ 20 דקות.

הערות וטיפים

מצננים את העוגה לחלוטין לפני שמעבירים למקרר כמובן על השיש במקום מוצל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת גבינה
צילום: ליאת דוד
מתכון עוגת גבינה
צילום: ליאת דוד

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: עוגת גבינה מתכון מאת: המטבח של ליאת דוד

Similar Posts

2 Comments

  1. 1 star
    עוגה מצויינת – להעיף לפח את קמח הקוקוס ולהמיר בקמח רגיל ואת הממתיקים להשליך מהחלון ולשים סוכר לבן טוב והרבה תמצית וניל אמיתית…

3.67 from 3 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements