חלבי | ללא גלוטן | ללא סוכר | ללא תוספת סוכר | מתכונים לשבועות | מתכונים לשבת | מתכונים נוסטלגיים | עוגות | עוגות בחושות | עוגות גבינה
עוגת גבינה בחושה עם ציפוי (ללא קמח)
עוגת גבינה בחושה טעימה ובריאה, בקלי קלות!
לרוח התקופה והחג הקרב, קבלו מתכון עוגה לפסח שלא רק תרשים אלא גם תהמם את כל מי שטועם.
ללא קמח, ללא תוספת סוכר, וללא כאב ראש של הפרדת ביצים או הקצפות וכל זה. מתכון מהיר, פשוט וישר לעניין וקיבלתם עוגת גבינה אפויה בחושה ללא קמח בציפוי שוקולד עדינה, מאוזנת, וטעימה בטירוף. כל ביס נמס בפה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ
המצרכים
- 1 קילו גבינה לבנה 5%
- 1 גביע יוגורט (200 מ"ל)
- 4 ביצים
- 2 חבילות פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל (160 גרם)
- גרידת לימון (מלימון אחד)
- ½1 כפות סטיביה
לציפוי:
- חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר + כף שמן
- פודינג וניל ללא סוכר של טוסו
- קוקוס
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים: 1 ק"ג גבינה לבנה 5%, גביע יוגורט, 4 ביצים, 2 חבילות פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל, גרידת לימון מלימון אחד וכף וחצי סטיביה.
- מוזגים לתבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ ומכניסים לחצי שעה לתנור שחומם על 150 מעלות.
- לאחר חצי שעה מנמיכים ל 140 מעלות לשעה נוספת, עד שתתייצב.
- מוציאים ומקררים בטמפרטורת החדר.
להכנת הציפוי:
- ממיסים חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר עם כף שמן במיקרו ומורחים בצורה אחידה על העוגה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
- מכינים פודינג וניל ללא סוכר של טוסו (מכינים לפי ההוראות ע"ג האריזה).
- ומוזגים ומשטחים על העוגה, מפזרים מעל קוקוס.
הערות וטיפים
- אפשר גם להוסיף גרידת לימון וגרידת שוקולד מעל.
- שומרים עטוף במקרר.
- עדיף לאכול יום אחרי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…
עוד מתכונים מעניינים באתר
צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר!
מקור: עוגת גבינה בחושה ללא גלוטן מתכון מאת: dery.kitchen