קציצות בטטה וקינואה קריספיות ונהדרות
תכירו את קציצות הבטטה הכי טעימות שלא תצליחו להפסיק להכין! קציצות בטטה וקינואה נדירות המקבלות קריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת מבפנים, ושילוב טעמים מרשים במיוחד.
קציצות בטטה וקינואה ללא גלוטן

הכדורים הכי משגעים של השבת שיעשו לכם את היום – תכירו את קציצות הבטטה הכי טעימות שלא תצליחו להפסיק להכין!
קציצות בטטה וקינואה נדירות המקבלות קריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת מבפנים, ושילוב טעמים מרשים במיוחד.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/בטי-דרעי " icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של בטי דרעי [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

קציצות בטטה וקינואה ללא גלוטן
ציוד
המצרכים
- 3 בטטות
- 2 כוסות קינואה לבנה ואדומה
- 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
- 1 צרור כוסברה (קצוצה)
- 1 ביצה
- 1 בצל (קצוץ)
- ½ כוס קמח חומוס
- ½ כוס שיבולת שועל ללא גלוטן
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- כמון (מעט)
אופן ההכנה
- נרתיח 3 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים בסיר עם מים וטיפה מלח עד שמתרכך.
- נסנן מכל הנוזלים ולמעוך בעזרת מזלג.
- בסיר נוסף להרתיח 2 כוסות קינואה לבנה ואדומה עם מים עד כיסוי עד שכל המים מצטמצמים.
- בקערה נערבב את הבטטה המעוכה והקינואה, צרור פטרוזיליה קצוצה, צרור כוסברה קצוצה, ביצה, בצל קצוץ, חצי כוס קמח חומוס, חצי כוס שיבולת שועל ללא גלוטן, מעט מלח, פלפל שחור, וטיפונת כמון.
- נטגן במחבת רחבה משני הצדדים עד להשחמה.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: קציצות בטטה וקינואה
נראה טעים, האם אפשר להחליף את הקינואה בכוסמת? אף פעם לא ניסיתי עם כוסמת, תספרי לי איך יצא. |
במה אפשר להמיר את שיבולת השועל ללא גלוטן לנמנעים מלאכול? אפשר לשים יותר מקמח החומוס. |


רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…
עוד מתכונים מעניינים באתר
צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר!