מתכון לקינואה עם בטטה ועדשים
מתכון לתבשיל קינואה מהמם המשתלב נהדר עם כל ארוחה
מתכון לתבשיל קינואה מנצח, טעים בכל שילוב, עם סלט או לצד ארוחה בשרית
אחד המאכלים הכי אהובים על כולם חוזר בגדול עם מתכון לקינואה זה המשתלבת נהדר כתוספת לצד כל ארוחה או אפילו כארוחה שלמה בפני עצמה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר בישול בינוני
המצרכים
- 1 כוס קינואה
- 1 כוס עדשים שחורות
- 2 בצלים (חתוכים קטן)
- 5 שיני שום (פרוסים)
- 1 בטטה (גדולה)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
אופן ההכנה
- נרתיח כוס עדשים שחורות לחמש דקות בסיר קטן, נכבה את האש ונשאיר מכוסה למשך 20 דקות.
- נטגן שני בצלים קצוצים עד הזהבה. נוסיף 5 שיני שום פרוסות ובטטה אחת גדולה חתוכה לריבועים קטנים עד הזהבה. נתבל במלח ופלפל שחור.
- נשטוף כוס קינואה עם מים חמים כמה פעמים, נסנן את העדשים ונשטוף היטב.
- נכניס לסיר את העדשים את הקינואה, הבצל והבטטה, נוסיף מים חמים סנטימטר מעל ונבשל 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון לקינואה מאת: אבי שריד
אלוהים אדירים
איזה שגיאות כתיב נוראיות
בצלים חתוך קטן !
שתי בצלים !
בטטה אחד !
מה קורה אצלכם ???
היי,
תודה רבה ששמת לב, תיקנו את המתכון וכעת הוא כתוב בצורה ראויה שמכבדת את הקוראים שלנו.
אנחנו מתנצלים על הפספוס הזה ומבטיחים לשפר את רמת הכתיבה ככל האפשר.
נשמח מאוד להמשיך לארח אותך באתרנו! 🙂