אספרגוס במחבת הכי בריא, טרי ועסיסי
אנחנו לא יודעים למה, אבל בארץ אנשים קצת חוששים להכין מנת אספרגוס מלאת יתרונות בריאים מופלאים. אולי זה בגלל שהם אפף פעם לא ידעו איך מכינים אספרגוס מושלם, או בגלל שאף פעם לא היה להם מתכון קל של אספרגוס טרי ונהדר שדורש בסך הכל כמה דקות הכנה…
אז הנה, זה קורה עכשיו, ואין יותר תירוצים – אספרגוס מתכון קל שמכינים בדקות, עם הדרכה מצולמת שלב אחר שלב. חולטים, מטגנים קלות, מתבלים, מקשטים באגוזים ופשוט נהנים מתוספת ירוקה, בריאה ועסיסית שמגיעה מהמטבח הצרפתי המפורסם.
אספרגוס במחבת הוא פשוט מעדן נהדר המצטיין בעסיסיות ירוקה ומכושפת ומראה רענן ויפהפה. מושלם לנשנוש מרענן בכל שעות היום, תוספת מבורכת לכל מנת בשר או פירה או כמנה ראשונה לכל אירוח מרשים וטעים
למה באמת כדאי לכם: אספרגוס במחבת
- מנת אספרגוס במחבת היא תוספת ירוקה, בריאה ועסיסית שמגיעה מהמטבח הצרפתי המפורסם
- אספרגוס מתכון קל שדורש כמה דקות הכל בסך הכל!
שורה תחתונה: אספרגוס במחבת הוא פשוט מעדן נהדר המצטיין בעסיסיות ירוקה ומכושפת ומראה רענן ויפהפה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים אספרגוס במחבת? – תמונות שלב אחרי שלב
אספרגוס במחבת הכי בריא, טרי ועסיסי
המצרכים
- אספרגוס טרי ודק
- קרח
- מעט מאוד שמן זית
- מלח גרוס
- פלפל גרוס
- מעט אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
- את האספרגוס יש לקנות טרי ולבחור את הדקים שביניהם. נשטוף היטב ונחתוך כ-3 ס"מ מלמטה כיוון שהוא מעט עצי.
- נרתיח מים בסיר ונחלוט מספר דקות. נקפיד על חליטה קצרה בכדי לשמור על צבעו הירוק היפה. נעביר לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול.
- נסנן, נטגן על מחבת עם מעט מאוד שמן זית, נוסיף מלח גרוס, פלפל גרוס ומעט אגוזי מלך קצוצים לקישוט.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על אספרגוס – הקדימו להכין עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: תילי טובה