אספרגוס במחבת הכי בריא, טרי ועסיסי
אספרגוס מתכון קל שמכינים בדקות, ונהנים מתוספת ירוקה, בריאה ועסיסית שמגיעה מהמטבח הצרפתי המפורסם.

למה באמת כדאי לכם: אספרגוס במחבת
- מנת אספרגוס במחבת היא תוספת ירוקה, בריאה ועסיסית שמגיעה מהמטבח הצרפתי המפורסם
- אספרגוס מתכון קל שדורש כמה דקות הכל בסך הכל!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים אספרגוס במחבת? – תמונות שלב אחרי שלב







אספרגוס במחבת הכי בריא, טרי ועסיסי
אספרגוס מתכון קל שמכינים בדקות, ונהנים מתוספת ירוקה, בריאה ועסיסית שמגיעה מהמטבח הצרפתי המפורסם.
לדרג
המצרכים
- אספרגוס טרי ודק
- קרח
- מעט מאוד שמן זית
- מלח גרוס
- פלפל גרוס
- מעט אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
- את האספרגוס יש לקנות טרי ולבחור את הדקים שביניהם. נשטוף היטב ונחתוך כ-3 ס"מ מלמטה כיוון שהוא מעט עצי.
- נרתיח מים בסיר ונחלוט מספר דקות. נקפיד על חליטה קצרה בכדי לשמור על צבעו הירוק היפה. נעביר לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול.
- נסנן, נטגן על מחבת עם מעט מאוד שמן זית, נוסיף מלח גרוס, פלפל גרוס ומעט אגוזי מלך קצוצים לקישוט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על אספרגוס – הקדימו להכין עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: תילי טובה