פרגיות עם בטטה ופטריות

פרגיות עם בטטה, פטריות, אגוזים ושקדים! מתכון למנה עיקרית מפנקת ומושלמת לכל המשפחה!
פרגיות זה אחד המאכלים הכי מבוקשים שיש ולא משנה איך מכינים אותן. יש להן מרקם עסיסי ומפנק וטעם מושלם, שזה פשוט כיף. אז קבלו מתכון משגע לפרגיות, שלא תאמינו כמה קל וכל שתצטרכו זה לבחור תוספת.
מתכון קל ומהיר, שאפשר להכין גם בימים עמוסים ותקבלו מנה עיקרית חגיגית, מזינה ועשירה בערכים תזונתיים איכותיים. לשומרי המשקל המנה נהדרת לצד סלט ירוק ובתור מנה לילדים, אורז או תפוחי אדמה ישתלבו נהדר!

למה באמת כדאי לכם: פרגיות עם בטטה
- מנה עיקרית מובחרת שמכינים בכלום מאמץ ובזמן מועט!
- מתכון של פרגיות ברוטב משגע ומתקתק, מושלם לילדים!
- מנה עיקרית מזינה ועשירה בערכים תזונתיים גבוהים!
- מנה חגיגית ומשגעת שמתאימה להגשה גם בחגים ובסופי שבוע!
שורה תחתונה: מתכון קל ומהיר להכנת פרגיות עסיסיות במיוחד ברוטב מושלם וכל המשפחה תזלול בהנאה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- פרגיות (כמה שאוהבים)
- פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
- כמון (לפי הטעם)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- 2 בצלים
- 2 כפות סוכר חום
- 3 כפות שמן
- 1 סלסלת פטריות שמפניון (250 גרם)
- ¼ כוס אגוזי מלך
- ¼ כוס שקדים מולבנים
- 1 כף סילאן
אופן ההכנה
- לחתוך פרגיות לקוביות גדולות.
- לתבל בפפריקה מתוקה כמון מלח פלפל שחור ולערבב.
- לחמם פלנצ'ה לצרוב משני הצדדים.
- בסיר סוטאז' רחב לטגן 2 בצלים עם 2 כפות סוכר חום ו3 כפות שמן עד שמזהיב.
- להוסיף קוביות של שני בטטות לערבב כל הזמן עד להזהבה ורכות.
- להוסיף סלסלת פטריות שמפניון חום חתוך לרצועות.
- להמשיך לערבב להוסיף רבע כוס אגוזי מלך חתוכים גס ורבע כוס שקדים מולבנים.
- להוסיף מלח פלפל שחור כף סילאן ולערבב.
- להוסיף את הפרגיות הצרובות לערבב הכל על אש גבוהה.
- להוסיף חצי כוס מים רותחים ולערבב.
- לכסות עם המכסה להנמיך על אש קטנה לבשל חצי שעה ולכבות.
שאלות נפוצות: פרגיות עם בטטה
אפשר ללא פלנצה? אפשר במחבת פסים. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: Bilha Landau