| |

לחם קווקזי הכי טעים שיש

מתכון קל ומהיר להכנת לחם קווקזי משגע, שישדרג כל ארוחה ואין עוד לחם כזה.
בהשראת: זנידה דוידובה
ציון 4 על ידי 5 דירוגים
מתכון לחם קווקזי

לחם קווקזי משגע היישר מהמטבח הבוכרי! מתכון פשוט להכנת לחם ממכר שחייבים להכין ולטעום!

למי שלא מכיר לחם קווקזי, זה בהחלט הזמן להכיר! לחם מבצק משגע מעוטר בשומשום ובקצח והוא כל כך טעים שלא חייבים לאכול אותו עם משהו בצד.

מתכון שמכינים במהירות, קערה אחת, התפחה ולתנור ותקבלו לחם מושלם ומפנק שריח האפייה שלו כבר יפתח לכם את התיאבון. לחם מושלם שמשדרג כל ארוחה וכל המשפחה תתלהב!

ספר המתכונים של זנידה דוידובה

מתכון לחם קווקזי
צילום: זנידה דוידובה

למה באמת כדאי לכם: מתכון לחם קווקזי

  • מתכון קל בטירוף, קערה אחת, התפחה ולתנור ויוצא מושלם תמיד!
  • לחם קווקזי אמיתי, היישר מהמטבח הבוכרי שייקח אתכם למסע בעולם!
  • לחם מושלם וייחודי להגשה גם בארוחות חגיגיות ותמיד יוסיף לארוחה!
  • לחם מבצק משגע, במרקם מפנק וכל ביס שווה להנאה גדולה!

שורה תחתונה: אם לא טעמתם לחם קווקזי, אתם מפסידים חוויה קולינרית אמיתית! תכינו פעם אחת ותבינו.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לחם קווקזי

לחם קווקזי הכי טעים שיש

מתכון קל ומהיר להכנת לחם קווקזי משגע, שישדרג כל ארוחה ואין עוד לחם כזה.
ציון 4 על ידי 5 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: זנידה דוידובה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • קמח (450 גרם - כחול בית דגן)
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף שמרים
  • מים מהברז (260 -300 מ״ל )
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית מלח

להברשה:

  • 1 ביצה
  • 1 כף מים
  • ½ כפית סוכר

לפיזור:

  • שומשום
  • קצח

אופן ההכנה

  • לשים את כל רכיבי הבצק יחד, ואז שמים להתפחה ראשונה של שעה.
  • מתפיחים שנית 10-15 דקות לפני שמכניסים לתנור.
  • מברישים לפני האפייה ומפזרים שומשום וקצח.
  • אופים על חום עליון תחתון ב-210 מעלות 30-40 דקות.
  • 5 דקות לקראת סוף האפייה אפשרי להעביר לטורבו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מתכון לחם קווקזי
צילום: זנידה דוידובה


שאלות נפוצות: לחם קווקזי

אפשר עם קמח רגיל?
אפשר, אבל מומלץ מאוד על קמח דגן! התוצאה הרבה יותר טוב.
במה אפשר להשתמש אם אין לי את המקל הזה לצורה?
לא חייב לעשות את הצורה הזאת אפשר להיעזר עם האצבע או לחורר יותר עם המזלג.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לחם קווקזי
צילום: פרח גבסו

"יאלופה תודה על עוד מתכון מושלם!!!"
פרח גבסו

מתכון לחם קווקזי
צילום: שרונה זאבי

"תבורכי …הלחם הכי טעים!"
שרונה זאבי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: זינאידה דוידובה

Similar Posts

4 from 5 votes (5 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements