פיתות זעתר בתנור
מתכון קל ומהיר להכנת פיתות עם זעתר, עם טעם עשיר ומרקם מפנק, שיעשו לכם את היום!
פיתות זעתר בתנור שלא תפסיקו להכין! מתכון של פיתה עם זעתר מטריפה עם מרקם משגע, שכיף לנשנש גם בלי כלום ליד.
מי שאוהב זעתר חייב להכין את המתכון הזה! מתכון קל ביותר להכנת הפיתות הכי מדליקות שיש, ושהכי כיף לאכול גם ככה סתם כשמתחשק לנשנש בין ארוחות.
מתכון מושלם ומהיר הכנה, שלא תרגישו שהכנתם ותקבלו מאפה עשיר, עם מרקם רך ומפנק וכל ביס הוא עונג גדול! כל כך טעימות שתמצאו את עצמכם מכינים אותן שוב ושוב!
למה באמת כדאי לכם: פיתות זעתר בתנור
- מתכון קל ומהיר להכנת פיתות עם זעתר הכי מושלמות שיש!
- פיתות עשירות במרקם ובטעם שלא צריך כלום ליד!
- הכי טעימות שיש ומשדרגות כל ארוחה וכל ביס!
- נהדרות להגשה גם לצד בירה או סתם כשמתחשק לנשנש!
שורה תחתונה: אחד המאפים העשירים והמפנקים שיש הוא פיתות עם זעתר. אוהבי הזעתר – אל תפספסו!
פיתות זעתר בתנור
מתכון קל ומהיר להכנת פיתות עם זעתר, עם טעם עשיר ומרקם מפנק, שיעשו לכם את היום!
לדרג
כמות 0
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 4 כוסות קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- ½ כף מלח
- ½ כף אורגנו יבש
- ¼1 כוסות מים
- ½ כוס שמן זית
תוספות:
- זעתר ושמן זית (למריחה על הבצק)
תוספות לפיצה:
- קטשופ/רוטב פיצה (למריחה על הבצק)
- אורגנו יבש (לפיזור )
- ירקות לבחירתכם (כמה שאוהבים)
- שמן זית (מעט)
- גבינה צהובה (לפזר כמה שאוהבים)
אופן ההכנה
- נשים כוס מים מהברז עם סוכר ושמרים בקערה ונמתין 15 דקות.
- נוסיף את שאר המצרכים ונלוש עד לקבלת בצק נעים.
- נכסה ונתן שיתפח כחצי שעה בערך ושוב פעם התפחה בערך 20 דקות.
- נחלק לארבעה כדורים נקמח מעט ולתת לנוח כמה דקות.
- נשטח לפיתה עבה עם הידיים.
- נמרח שמן זית ונפזר זעתר לפי כמה שבא לכם.
- נניח בתבנית על נייר אפיה להתפיח כמה דקות ונאפה בתנור על 200 מעלות בערך 25 דקות.
- אם רוצים פיצה לשטח את הכדור לפזר מעט שמן זית קטשופ גבינה ומעט אורגנו יבש להוסיף עגבניות או זיתים ומעל מעט שמן זית לתת לנוח כמה דקות ולאפות.
הערות וטיפים
אם רוצים פיצה לשטח את הכדור לפזר מעט שמן זית קטשופ גבינה ומעט אורגנו יבש להוסיף עגבניות או זיתים ומעל מעט שמן זית לתת לנוח כמה דקות ולאפות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פיתות זעתר
במתכון רשום אחד ורבע כוסות מים האם זה בנוסף למים שמערבבים עם השמרים? בסה"כ כוס ורבע מים. |
אחרי ההתפחה הראשונה, מקובל בבצק שמרים ללוש אותו , האם גם במתכון זה יש ללוש לפני ההתפחה השנייה של הבצק? ברור ללוש מעט ושוב התפחה. |
חצי כף אורגנו יבש בבצק? כן. |
מארבע כוסות קמח לחלק לארבע פיתות? כן זה פיתוח עבות וטעימות את יכולה לחלק קטנות יותר. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכולם רעבים? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- תפוחי אדמה בתנור מטריפים
- פשטידת תירס פרווה קלה
- מתכון פסטה עם רוטב עגבניות לפסטה
- מתכון לקציצות ברוטב של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
ההגזמות האלה מגוחכות ומיותרות: מטריף, משגע וכו'
כל כל לא אמין
כל כך לא מוסיף
מגוחך
כולה פיתה עם זעתר למען השם
היי,
תודה רבה על ההערה, מבטיחים לקחת אותה לתשומת ליבנו 🙂