עוגת גבינה פירורים רכה וקטיפתית
עוגת גבינה פירורים תסעיר בטעם רך קטיפתי ותבוא מעולה לצד תה רותח. מושלמת בכל פעם שיתחשק לכם עונג מתוק

את העוגה המהממת הזו הכנו מלא פעמים והיא תמיד תמיד יוצאת מושלמת, אבל לפני כמה ימים הכנו שוב עוגת גבינה פירורים בדיוק כשסופת ברברה סערה בחוץ והחלטנו לתת לה את השם המתבקש על שמה. ולמה?
כי עוגת גבינה פירורים תסעיר את כל בלוטות הטעם על הלשון בטעמים רכים קטיפתיים ממכרים ותבוא מעולה לצד כוס תה רותח.
אז הנה, רגע לפני הסערה הבאה, ובכל פעם שיתחשק לכם עונג מתוק בפה – קבלו מתכון לעוגת גבינה אפויה שהוא שיא שלמות של קלות הכנה וטעם גבינתי מתקתק ועשיר שעטוף מעל בפירורי שטרוייזל קריספיים מופלאים.

למה באמת כדאי לכם: מתכון לעוגת גבינה אפויה
- קר בחוץ? פרוסה של עוגת גבינה פירורים של אמא וכוס תה רותח ויהיה לכם חם בלב וטוב על הנשמה
- עוגת גבינה פירורים תסעיר את כל בלוטות הטעם על הלשון בטעמים רכים קטיפתיים ממכרים

עוגת גבינה פירורים רכה וקטיפתית
עוגת גבינה פירורים תסעיר בטעם רך קטיפתי ותבוא מעולה לצד תה רותח. מושלמת בכל פעם שיתחשק לכם עונג מתוק
לדרג
המצרכים
- לבצק:
- 500 גרם קמח
- 230 גרם חמאה
- 120 גרם סוכר
- 2 ביצים גודל L
- שקית אבקת אפיה
- ½ כפית מלח
- לגבינה:
- 600 גרם גבינת טוורוג/כנען/טוב טעם
- 200 גרם סוכר
- 2 ביצים L
- 3 כפות שמנת חמוצה
- 1 שקית סוכר וניל
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה
- לבצק: נערבב עם הידיים את הקמח, החמאה והסוכר עד להיווצרות פירורים. נפריש בצד כשליש לפיזור מעל העוגה. לשאר הפירורים נוסיף 2 ביצים, אבקת אפייה וחצי כפית מלח ונלוש עד לבצק חלק.
- נשים נייר אפייה בתבנית חד פעמית בינונית ונשטח את הבצק על הנייר.
- לגבינה: נערבב היטב את כל חומרי הגבינה ונשפוך מעל הבצק, נפזר את פירורי הבצק ששמנו בצד ונאפה על 170 מעלות למשך כשעה. נקרר לפני החיתוך ונפדר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קיש פטריות פשוט וקל
- עוגת גבינה קרה מרעננת
- סלט פסטה חלבי צבעוני
- כדורי כנאפה מטריפים
- בצק לפיצה שחובה להכיר
- בורקס גבינה הכי קל שיש
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!