מתכון לפיצה ביתית משגעת

מתכון לפיצה ביתית מטריפה שתגרום לכם להפסיק להזמין! פיצה ביתית משגעת עם בצק פיצה רך וטעים שכל ביס ממנו ישלח אתכם לאיטליה!
להוציא את העובדה שאוכל ביתי תמיד טעים יותר מאוכל שקונים בחוץ, אין ספק שהפיצה הזו גם עולה רבע מעלות הפיצות שמזמינים מבחוץ.
מתכון לפיצה שמכינים בקלות ותמיד יוצאת טעימה, מתאימה לכל כיס וכל אחד יכול להוסיף את התוספות שהוא אוהב וליהנות כמו שצריך! אין כיף גדול יותר מלעשות ערב פיצות עם המשפחה ואם כבר, אז להכין את המתכון הזה!

למה באמת כדאי לכם: פיצה מתכון
- מתכון לפיצה מובחרת שכל ביס ממנה כמו סיור קולינרי באיטליה!
- ניתן להכין את הפיצה עם קמח כוסמין והיא עדיין יוצאת טעימה!
- המנה המושלמת לבילוי זמן איכות עם המשפחה, גם בזמן ההכנה!
- פיצה משגעת, שמתאימה כל כיס ותחסוך לכם עלויות!
שורה תחתונה: זה הזמן לעשות ערב פיצות עם המשפחה ולהכין מתכון לפיצה שישתלט לכם על התפריט!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

מתכון לפיצה ביתית משגעת
ציוד
המצרכים
- 4 כוסות קמח לבן
- 1 כף שמרים יבשים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות שמן
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
- ¼1 כוסות מים
- 1 קופסה רוטב פיצה פרפקטו
- גבינה מוצרלה (250 גרם)
- גבינת העמק (250 גרם)
- 1 חופן שומשום
אופן ההכנה
- נכניס לקערת המיקסר ארבע כוסות קמח, כף שמרים יבשים, שתי כפות שמן זית, שתי כפות שמן רגיל, כפית מלח אחת, כפית סוכר, וכוס ורבע של מים חמימים.
- תחילה נלוש בהדרגה את הבצק עד שיהיה גמיש, ולאחר כמה דקות נוסיף את המלח. הבצק חייב להיות גמיש ואלסטי.
- כעת נקמח קערה ואת הבצק מלמעלה ונכניס להתפחה לכ-45 דקות. לא מעבר לזה.
- לאחר מכן נוריד את בצק למשטח המקומח ועם הידיים לפתוח לעובי של כ-1 ס"מ.
- נעביר לנייר אפייה ונשים את הנייר על הרשת.
- נשים על זה גבינה צהובה בשוליים ונקפל את השוליים.
- לאחר מכן נתפיח את זה כ-10 דקות ונמרח את רוטב הפיצה של פרפקטו וגבינות העמק או מוצרלה (מה שיבוא לכם).
- על השוליים נמרח שמן זית ושומשום.
- נכניס לתנור מחומם מראש לחום מקסימלי בשביל התחתון של התנור.
- שהנייר על הרשת יהיה ללא תבנית, עד שהשוליים מזהיבים מעט.
שאלות נפוצות: מתכון לפיצה
מה זה אומר אפיה רגילה? אני הכל עושה בתנור על טורבו. (פעם ראשונה עושה פיצה) את יכולה טורבו, אפיה רגילה זה 2 פסים בלי מאוורר, אבל פיצה תעשי טורבו. |
מה אני יכולה להכין מבצק שנשאר? לחם שום, רק להתפיח יותר אחרי עיצוב לא כמו את הפיצה. |
לא הבנתי את הבצק על נייר אפיה, להניח על הרשת בלי תבנית? להכניס את הבצק ביחד עם הרוטב והפיצה? כן. |
אין לי מגש חורים. אז לרדד על נייר אפיה ולאפות על הרשת של התנור; אותה על מגש רגיל או בלי מגש מתחת כל התנור יתלכלך לי מהגבינה לא? לאפות על הרשת עם נייר אפיה מדף שני מלמטה. |
נראה מעולה! נראה לך שקמח מלא/כוסמין יעשה את אותה עבודה? כן, קמח מלא גם כוסמין מעולה. |
הבמה כולה שלכם:

"הפיצה הכי טובה שיש זה המתכון הקבוע שלנו !!! מאתמול!"
שיר אליהו

"אלופה בצק הכי טעים שאכלתי!"
שירן כהן-דוידיאן

"מתכון מושלם כבר עושה אותו מעל שנתיים!!! אין פיצה כזו !!!"
ליאת שלום יוסף

"עשיתי אותה ומאז לא מזמינים יותר פיצה בחוץ! תודה מלי. כל המתכונים של פיגוז!!!"
אושרת בנישה
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עראיס ביתי קל מפנק
- קציצות ירק ב-10 דקות
- פסטה ברוטב עגבניות קלה
- סלט ביצים ב-4 רכיבים
- מרק שעועית לבנה של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!