עוגיות אוזני פיל ב-2 דקות (סרטון)
עוגיות של הילדות - מקורמלות וקריספיות עם טעם שאין כמוהו!
אוזני פיל הכי ממכרות וטעימות שיש שכולנו אוהבים כבר מימי הילדות, חוזרות בגדול והפעם בגרסה ביתית שמוכנה בדקות וטעם אפילו יותר משגע!
קבלו מתכון לעוגיות אוזני פיל מטריפות שמכינים בקלי קלות ותמיד יוצאות מקורמלות וקריספיות, עם שכבות של סוכר וקינמון המעשירים את הטעם ברמות.
עוגיות סוכר קלות וקלילות שכל הילדים מתים עליהם, וגם המבוגרים אוהבים לטבול בקפה או תה לפינוק מענג במיוחד. אין סיכוי שלא מכינים!
עוגיות אוזני פיל של הילדות
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
עוגיות אוזני פיל ב-2 דקות (סרטון)
עוגיות של הילדות - מקורמלות וקריספיות עם טעם שאין כמוהו!
לדרג
כמות 0
המצרכים
- 1 חבילה בצק עלים לעוגיות
- 1/ כוס סוכר
- 1 כף קינמון (לא חובה)
אופן ההכנה
- עובדים עם בצק קר, וחותכים ממנו חתיכה לרוחב, ואז מרימים את הרצועה שחתכנו ושמים בצד.
- על נייר אפייה מפזרים סוכר, ואז מחזירים את הרצועה שחתכנו מעל לסוכר, ומפזרים מעל עוד פעם סוכר.
- לוקחים מערוך, ומרדדים את הסוכר לתוך הבצק. לאחר מכן מגלגלים את הבצק מצד אחד (מבחוץ כלפי הפנים), ואז מגלגלים בצד השני לאמצע.
- ברגע שהבצק מתחמם, הוא מתחיל לאבד את הצורה שלו ולהיקרע, כלל שהבצק קר יותר יהיה קל יותר לעבודה.
- הופכים את הבצק וחותכים לחתיכות של כמעט 1 ס"מ. מסדרים על נייר אפייה. לא לסדר צפוף כי הן מתנפחות.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות עד הזהבה, ואז הופכים אותם לצד השני עד להזהבה. בערך 7-10 דקות כל צד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות אוזני פיל
איך שומרים על בצק קר? הכי טוב להקפיא לאחר המילוי ואחר כך לפרוס. |
אפשר להכין עם בצק פילאס? אפשר בהחלט. |
מה חושבים על: עוגיות אוזני פיל
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות
מקור: אוזני פיל מתכון – שרה בן ניסן
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה לבשל עם שרה
וואי ירצה לי אש
תודה?
היי שרית!
מעולה, אנחנו שמחים שנהנית מהמתכון 🙂
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו!