עוגת שוקולד נוטלה פשוטה
עוגת שוקולד נוטלה שכל שכבה בה יותר טעימה מהשנייה ויחד הן פשוט חגיגה! מתכון קל לעוגה חלומית!
לא משנה כמה עוגות אני מכינה, בסוף אני תמיד חוזרת להכין את העוגה הזו. עוגת נוטלה מטריפה, המורכבת מכמה שכבות קרם עשירות על בסיס של פתי בר, והיא פשוט העוגה הכי מנצחת שיש!
מתכון פשוט להכנה, כמו שמכינים עוגת שוקולד פשוטה, אבל היא מיוחדת בהרבה ומרשימה יותר. אז אם בא לכם ממש לחחיך באמצע השבוע, בלי סיבה מיוחדת, העוגה הזו תחייך אתכם לכמה ימים רצופים!
למה באמת כדאי לכם:
- עוגת שוקולד נוטלה עם קרם שמנת ופתי בר, שכל ביס ממנה חלום!
- מתכון פשוט כל כך וקל להכנה, שלא תאמינו עד כמה!
- עוגה במרקם מפנק ועשיר שתהפוך כל רגע דל לחגיגה!
- עוגה מרשימה וחגיגית שמתאימה להגשה באירוח ובאירועים!
שורה תחתונה: אחרי שתכינו ותטעמו את העוגה הזו, עוגת שוקולד עם נוטלה תהיה בחירת ליבכם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
View this post on Instagram
המצרכים
- ביסקוויט פתי בר
- ½ כוס חלב (קר)
- 3 כפות שוקולד נוטלה
- 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- גבינת שמנת (110 מ"ל)
- 4 כוסות קצפת מוכנה (480 גרם - אפשר גם קצפת ביתית)
- 3 כפות אבקת סוכר
- 2 חבילות שוקולד גלקסי / שוקולד קינדר (220 גרם)
אופן ההכנה
שכבה ראשונה:
- טובלים ביסקוויט פתי בר בחלב (טבילה קצרה ומהירה) ומניחים בתבנית מלבנית.
שכבה שנייה:
- תערובת של שלוש כפות נוטלה וחצי חבילת גבינת שמנת.
שכבה שלישית:
- כמו השכבה הראשונה.
שכבה רביעית:
- השתמש בבלנדר לערבב 2 חבילות קצפת מוכנה + חצי חבילת שמנת מתוקה + 110 גרם גבינת שמנת + 3 כפות אבקת סוכר + חצי כוס חלב קר).
- מניחים את תערובת הקרם מעל הביסקוויטים ואז לשים את המגש במקרר למשך 4 שעות או למשך כל הלילה.
השכבה החמישית:
- ממיסים (2 שוקולד גלקסי – או שוקולד קינדר + 3 כפות נוטלה + חבילת שמנת מתוקה).
- בסוף מניחים חתיכות של גלקסי או קינדר מעל, ומכניסים שוב למקרר.
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
המתכון פורסם, היתה בעיה טכנית ותוקנה, כרגע זמין 🙂
היתה בעיה טכנית ותוקנה 🙂
היי,
שוקולד קינדר או גלקסי זה לשכבה השלישית כדי להמיס, או לשים מעל השכבה כמה שבא לך.
בתיאבון 🙂
זה נכון, היתה בעיה טכנית ותוקנה 🙂
היי למה אני לא מצליחה להגיע לאופן הכנה ולסרטון?
הי צביה,
הכוונה לקצפת ריץ. ניתן גם להכין קצפת באופן ידני.
אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד.
עדיף משהו שקרוב כמה שיותר לשוקולד גלקסי.
מקווה שעזרתי 🙂