הכי מענגת שיש: עוגת תפוזים מייפל ואגוזים במרקם רך וחלומי וטעם מושלם!
עוגת תפוזים מייפל – חדש חדש וחם מהתנור! עוגת תפוזים רכה ונימוחה עם מייפל מתוק ואגוזים עשירים, שפשוט נמסה בפה! עוגה בקלי קלות, מהרו לנסות תתמכרו לטעם ולא פחות מקלות ההכנה!
עוגת תפוזים מייפל עשירה במיוחד

עוגת תפוזים עם מייפל ואגוזים, במרקם רך ומפנק. מתכון פשוט לעוגת מיץ תפוזים הכי מענגת שיש!
לקום בבוקר, להכין כוס שתייה חמה, לחתוך פרוסה של עוגת תפוזים מפנקת ולפתוח את היום בחיוך – ככה אני אוהבת להתחיל את היום שלי, עם שקט של בוקר וביס מתוק לצד קפה או תה צמחים.
אז קבלו את המתכון לעוגה הכי מפנקת שיש, שמכינים בקלות רבה ותוכלו גם אתם להתחיל את היום עם חיוך. כי כשהיום מתחיל בחיוך, כל היום ממשיך כך, והעוגה טעימה כל כך שתמצאו את עצמכם מתפנקים גם לאורך היום.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/הילה-ליברטי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של הילה ליברטי [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון קל ביותר, שמכינים ב־10 דקות וכולם יכולים להכין!
- עוגת תפוזים עשירה במייפל ואגוזים שכל ביס ממנה חגיגה!
- ניתן להמיר את המייפל בסילאן, למי שרוצה והעוגה עדיין יוצאת טעימה!
- אפשר להכין כמו עוגה בחושה, עם הקצפת הביצים לקבלת מרקם אוורירי!
שורה תחתונה: לא משנה איך תכינו, אבל לפתוח את היום עם של עוגת תפוזים ישפיע על כל היום לטובה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 2 כוסות קמח תופח
- ¼1 כוסות סוכר
- 5 ביצים (m)
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 חופן אגוזים (קצוצים)
- 2-3 כפות מייפל / סילאן
אופן ההכנה
- דבר ראשון נפריד את הביצים.
- את החלבונים להקציף ולהוסיף סוכר בהדרגה עד שמקבלים קצף גבוה ותפוח.
- להוסיף אז לקערה עם הקצף את החלמונים ,שמן, מיץ ואת הקמח. ולערבב הכל בעדינות.
- לפזר מעל את האגוזים, על אחת מהתבניות, או שתיהן, איך שרוצים.
- מכניסים לכ 35-40 דקות את התבניות בתנור שחיממנו מראש ל 170 מעלות.
- לבדוק עם קיסם, אם יוצא יבש אז העוגה מוכנת.
- ליצוק מעל את המייפל או הסילאן כשהעוגה מתקררת קצת.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים
| לא הבנתי במייפל איך יוצרים את השכבה העליונה? שתי תבניות, אחת לאפות עם אגוזים למעלה לפזר לכל אורך התבנית לאחר האפייה ליצוק/למזוג מעל את המייפל – סילאן. |
| אפשר להכין את העוגה כבחושה? תקציפי את הביצים עם /מקציף ידני שהעוגה תהיה אוורירית. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

יש כמה וכמה גדלים של כוסות חד פעמי קר.
אם אפשר לדייק במידת הכוס.
כמה מ"ל הכוס הנ"ל מכילה?
תודה רבה!
היי הודיה,
180 מ"ל. בהצלחה!
האם שמים את האגוזים לפני או אחרי האפיה ?
האם שמים את המייפל לפני או אחרי האפיה?
היי שגית,
את האגוזים שמים לפני האפייה ואת המייפל אחרי, כפי שמופיע בהוראות ההכנה.
בהצלחה 🙂