| |

ראגו בשר מפורק עם פסטה

ראגו בשר (בולונז) מפורק עסיסי שמובשל בישול ארוך עם ירקות שורש.
בהשראת: איגור ויינברג
ציון 5 על ידי דירוג אחד
ראגו בשר מפורק עם פסטה

ראגו – המנה האיטלקית הכי מסורתית ועתיקה חוזרת לשדרג לכם את היום עם טאצ' מודרני שישאיר אתכם מעולפים!

קבלו מתכון של ראגו בשר (בולונז) מפורק עסיסי ומשגע שמובשל בישול ארוך עם ירקות שורש ומוגש עם פסטה מפנק לקבלת טעם שיא השלמות.

חוויה קולינרית מדהימה ומרשימה ביותר פסטה ראגו שתשאיר את כולם המומים מחווית טעמים עשירה ומענגת ביותר. מנה השווה כל שנייה ושנייה של הכנה!

ספר המתכונים של איגור ויינברג

 

ראגו בשר
צילום: איגור ויינברג

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

ראגו בשר מפורק עם פסטה

ראגו בשר מפורק עם פסטה

ראגו בשר (בולונז) מפורק עסיסי שמובשל בישול ארוך עם ירקות שורש.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: איגור ויינברג

ציוד

מכשיר לבישול בוואקום באמבט מים (סו-ויד) - לא חובה

המצרכים

לבשר:

  • 1 קילו נתח מס' שתיים
  • 2 כפות חרדל דיז'ון (חלק)
  • פלפל (לפי הטעם)
  • מלח (לפי הטעם)
  • 2 כפות תערובת תבלינים

לתערובת תבלינים:

  • 1 כפית גרגירי חרדל
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית בצל יבש
  • 1 כפית שאטע
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה

לראגו:

  • גזר (250 גרם )
  • סלרי (300 גרם )
  • בצל (350 גרם)
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • עגבניות מרוסקות (400 גרם - איטלקיות)
  • 3 כפות עלי בזיל
  • 1 כף רוזמרין
  • מלח (לפי הטעם)
  • סוכר (מעט)
  • פלפל (לפי הטעם)
  • ¾ כוס יין אדום

להגשה:

  • פסטה מוכנה

אופן ההכנה

  • נייבש את הנתח של מס 2 בעזרת מגבת נייר, ואז נמרח חרדל, מלח, פלפל שחור ותערובת תבלינים.
  • נכניס לשקית ואקום ונסגור במכונת הוואקום. נכניס לסו-ויד שחומם ל-82 מעלות למשך 12 שעות. אם אין מכשיר ואקום, אופן הכנה חלופי בהמשך.
  • לאחר שעברו 12 שעות, נפתח את השקית עם בשר, נשמור את הנוזל שנוצר בזמן הבישול.
  • נטחן את הירקות גס נכניס לקסרול עם 2 כפות שמן זית. נצלה עם מכסה סגור למשך 5-7 דקות עד לאידוי הירקות.
  • נפורר את הבשר לסיבים ונכניס לירקות, נערבב.
  • נערבב ¾ כוס יין אדום עם 2-3 כפות רסק עגבניות ונוסיף לבשר והירקות. נערבב היטב.
  • נוסיף את העגבניות המרוסקות, נוזל הבישול של הבשר וכוס מים, ונערבב. נבשל על אש נמוכה למשך 35-40 דקות, תוך כדי ערבוב.
  • נוסיף עלי בזיל ורוזמרין, מלח ופלפל וסוכר. נשלים טעמים ונגיש עם פסטה מוכנה.
  • אם אין סו ביד - נסגור (צולים) את הבקר כ-2 דקות בכל צד בקסרול עד קבלת צבע חום.
  • לקסרול נוסיף ירקות, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, יין אדום, מלח ופלפל. נכסה ⅔ עם מים
  • נסגור עם מכסה ונצלה על אש נמוכה מאוד בתנור 4-5 שעות.
  • נוציא את הבשר, נפרק אותו ונחזיר את הבשר המפורק תוך הרוטב - לתת לו להתבשל יחד עם הרוטב עוד רבע שעה.
  • נגיש עם פסטה מוכנה.

הערות וטיפים

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ראגו מתכון
צילום: איגור ויינברג

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements