אבקת מרק ביתית הכי טבעית
אם תשאלו את הסבתות שלנו אין כל רע באבקת מרק, אבל בשנים האחרונות המודעות למזון בריא וטבעי יותר הגיע גם לתחום הזה, ולכן מהיום לא נמנעים מלהשתמש באבקה הפופולארית הזאת, אלא מכינים בקלות אבקת מרק ביתית טבעית ובריאה יותר מהקנוי.
היא נטולת מונוסודיום, דלת נתרן, מכילה שפע עשבי תיבול יבשים ומעולים, כמו כורכום, חוויאג', פטרוזיליה, שמיר ואבקת שום.
אבקת מרק ביתית היא בסיס לטעם נפלא ועשיר של כל מרק ותבשיל ותעצים שפע של מנות בטעם עמוק ומלא רעננות טבעית. היא מחזיקה במקרר עד חצי שנה, ותמיד טוב שיש אותה בשלוף לכל תבשיל
למה באמת כדאי לכם: אבקת מרק ביתית
- אבקת מרק ביתית היא בסיס לטעם נפלא ועשיר של כל מרק ותבשילמחזיקה במקרר עד חצי שנה, ותמיד טוב שיש אותה בשלוף לכל תבשיל.נטולת מונוסודיום, דלת נתרן ומכילה שפע עשבי תיבול יבשים ומעולים
שורה תחתונה: מתכון נפלא של אבקת מרק ביתית טבעית ובריאה יותר מהקנוי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים: אבקת מרק ביתית
אבקת מרק ביתית הכי טבעית
המצרכים
- 4 כפות קמח תפוח אדמה או קורנפלור
- 4 כפות כורכום
- 4 כפות כחוויאג' למרק
- 2 כפות פטרוזיליה יבשה
- 4 כפות שמיר יבש
- 2 כפות אבקת שום
- 4 כפות בצל מיובש טחון
- 4 כפות מלח
- 2 כפות סוכר לבן לנטרול החומציות
אופן ההכנה
- מערבבים הכל יחד היטב ושומרים במקרר עד חצי שנה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מרק אפונה – אבי שריד