אם תשאלו את הסבתות שלנו אין כל רע באבקת מרק, אבל בשנים האחרונות המודעות למזון בריא וטבעי יותר הגיע גם לתחום הזה, ולכן מהיום לא נמנעים מלהשתמש באבקה הפופולארית הזאת, אלא מכינים בקלות אבקת מרק ביתית טבעית ובריאה יותר מהקנוי.
היא נטולת מונוסודיום, דלת נתרן, מכילה שפע עשבי תיבול יבשים ומעולים, כמו כורכום, חוויאג', פטרוזיליה, שמיר ואבקת שום.
אבקת מרק ביתית היא בסיס לטעם נפלא ועשיר של כל מרק ותבשיל ותעצים שפע של מנות בטעם עמוק ומלא רעננות טבעית. היא מחזיקה במקרר עד חצי שנה, ותמיד טוב שיש אותה בשלוף לכל תבשיל
אבקת מרק ביתית היא בסיס לטעם נפלא ועשיר של כל מרק ותבשילמחזיקה במקרר עד חצי שנה, ותמיד טוב שיש אותה בשלוף לכל תבשיל.נטולת מונוסודיום, דלת נתרן ומכילה שפע עשבי תיבול יבשים ומעולים
שורה תחתונה: מתכון נפלא של אבקת מרק ביתית טבעית ובריאה יותר מהקנוי