אבקת מרק ביתית – הכי טבעית, הכי בריאה (עושר טעמים לכל מרק ותבשיל)
מתכון נפלא של אבקת מרק ביתית טבעית ובריאה יותר מהקנוי. נטולת מונוסודיום, דלת נתרן ומכילה שפע עשבי תיבול יבשים ומעולים, כמו כורכום, חוויאג', פטרוזיליה, שמיר ואבקת שום. בסיס לטעם מופלא ועשיר של כל מרק ותבשיל. אבקת מרק ביתית היא בסיס לטעם נפלא ועשיר של כל מרק ותבשיל ותעצים שפע של מנות בטעם עמוק ומלא רעננות טבעית
אבקת מרק ביתית הכי טבעית

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אבי-שריד icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אבי שריד [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: אבקת מרק ביתית
- אבקת מרק ביתית היא בסיס לטעם נפלא ועשיר של כל מרק ותבשילמחזיקה במקרר עד חצי שנה, ותמיד טוב שיש אותה בשלוף לכל תבשיל.נטולת מונוסודיום, דלת נתרן ומכילה שפע עשבי תיבול יבשים ומעולים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים: אבקת מרק ביתית

אבקת מרק ביתית הכי טבעית
המצרכים
- 4 כפות קמח תפוח אדמה או קורנפלור
- 4 כפות כורכום
- 4 כפות כחוויאג' למרק
- 2 כפות פטרוזיליה יבשה
- 4 כפות שמיר יבש
- 2 כפות אבקת שום
- 4 כפות בצל מיובש טחון
- 4 כפות מלח
- 2 כפות סוכר לבן לנטרול החומציות
אופן ההכנה
- מערבבים הכל יחד היטב ושומרים במקרר עד חצי שנה.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
